20 ganger raskere!

Solentro er nå mer enn 20 ganger raskere enn før!

Vi har jobbet hardt for å gjøre opplevelsen din så enkel og sømløs som mulig – vi har tatt et stort steg fremover! Muligheten til å legge til og slette sider, beskjære bilder, legge til tekst, og så videre, er nå 20 ganger raskere enn før! Det er alltid rom for forbedringer, og Solentro forsøker hele tiden å møte behovene til kundene våre!

Solentro – for mange, verdens beste sted til å lage egne bøker!


God påske!

Solentro ønsker deg en herlig påske med masse god mat og mange minneverdige øyeblikk!


Kreativ bokføring!

Våren er rett rundt hjørnet. Hvorfor ikke bruke den nye årstiden som en unnskyldning til å gjøre noen endringer i hjemmet? Bøker står ofte skjult i en ordinær bokhylle, men vi har funnet frem til noen svært inspirerende ideer. Hvorfor ikke lage et lite hjørne til dine kreasjoner eller gaver fra Solentro? Vi tror at det å dele er det samme som å vise omsorg, og det er alltid gøy å vise andre noe så personlig som en egen bok. Klikk her for å komme til listen over ideene!


Eksepsjonell kundetilfredshet!

Vi forsøker iblant å med ord å beskrive følelsene som en bok medfører, men det er nesten umulig å sette alle disse følelsene i perspektiv – våre bok-skapere beskriver sine opplevelser best selv!


God påske!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og gründere

Hos Solentro lager man sin egen bokfotobokfotoalbumbryllupsbokeksamensbok (yearbook), dåpsbokminnebokbloggbokavskjedsbok"min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du er kunde eller har opprettet en konto hos Solentro.

Kan du ikke lese dette nyhetsbrevet? Klikk her.

Vil du avslutte abonnementet ditt? Klikk her.