50% rabatt!

Spesialtilbud – kun tilgjengelig denne uken! Solentro tilbyr muligheten til å gjøre boken din evigvarende!

Logg inn, fortsett med å legge inn bestillingen din, og velg Nedlastbar PDF/sikkerhetskopi. Skriv inn rabattkoden og betal. Du vil så motta en e-post hvor du kan laste ned boken din som en PDF til datamaskin/USB/harddisk og så videre (omslag og sider i egen lenke).

*Ordinær pris 99 kr, men denne uken betaler du kun 49 kr!

Kode: 20pdfno16
Verdi: 50 NOK
Gyldig til: 03.04.2016

Merk: Denne koden er kun gyldig for PDF, kan ikke kombineres med andre tilbud, og er kun tilgjengelig med kortbetaling.


Verdens Bokdag!

Den 23. april er det verdens bokdag! Dette kan være den perfekte anledningen til å ferdigstille bokprosjektet som du har hatt i tankene en stund, eller hvorfor ikke begynne med noe nytt?

Solentro er optimalisert for å fungere perfekt med både bilder og tekst – prøv det ut selv!


Barnekreasjoner

En av kundene våre er lærer og har laget bøker sammen med hennes unge elever. Elevene bidrar med kunst og tekster som hun setter sammen til bøker hos Solentro. Bøkene blir deretter solgt til et lokalt marked hvor pengene de får inn doneres til en barneforening. Ganske smart, ikke sant?

Barn er utrolig kreative og fantasifulle. Men det kan være problematisk å oppbevare alt som de lager mens de er små, noe som ofte resulterer i overfylte skuffer og fullstappede bokser. Med Solentro kan du samle alt i én bok som fungerer perfekt for langtidslagring. I tillegg har vi mye vakkert barneinspirert design i systemet vårt. 

Legg inn bestillingen din i dag!


Eksepsjonell kundetilfredshet!

Vi forsøker iblant å med ord å beskrive følelsene som en bok medfører, men det er nesten umulig å sette alle disse følelsene i perspektiv – våre bok-skapere beskriver sine opplevelser best selv!


Vennlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og gründere

Hos Solentro lager man sin egen bokfotobokfotoalbumbryllupsbokeksamensbok (yearbook), dåpsbokminnebokbloggbokavskjedsbok"min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du er kunde eller har opprettet en konto hos Solentro.

Kan du ikke lese dette nyhetsbrevet? Klikk her.

Vil du avslutte abonnementet ditt? Klikk her.