Den beste dagen i livet ditt!

Alle avgangselever – gratulerer! Nyt øyeblikkene og hold minnene nært hjertet. En god idé er å få minnene på trykk mens de fortsatt sitter friskt i minnet – så lag en bok!

Inviter venner og familie til å bidra gjennom vårt praktiske informasjonssystem og få alt materiale du trenger for å lage drømmeboken!


Publiser boken din gratis!

Visste du at du kan publisere boken din i Solentro-bokhandelen, helt uten kostnader?

Du vil motta en unik presentasjonsside på hjemmesiden vår, og herfra kan boken din enkelt bestilles. Du kan enkelt spre lenken til siden din via e-post, Facebook osv. På denne måten kan alle dine kjente og kjære bekvemt bestille boken din og få den levert hjem på døren. Ganske praktisk, ikke sant?

Dette er et fantastisk verktøy for å spre den slektsboken som familien din har etterspurt i årevis, skoleprosjektet eller fotoalbumet fra forrige ferietur!

Slik fungerer det: Når boken din er ferdig, trykker du på ”PUBLISER”. Fyll så inn all relevant informasjon, og så er boken din klar til å bestilles i vår bokhandel!

Lykke til!


Eksepsjonell kundetilfredshet!

Vi forsøker iblant å med ord å beskrive følelsene som en bok medfører, men det er nesten umulig å sette alle disse følelsene i perspektiv – våre bok-skapere beskriver sine opplevelser best selv!


Vennlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og gründere

Hos Solentro lager man sin egen bokfotobokfotoalbumbryllupsbokeksamensbok (yearbook), dåpsbokminnebokbloggbokavskjedsbok"min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du er kunde eller har opprettet en konto hos Solentro.

Kan du ikke lese dette nyhetsbrevet? Klikk her.

Vil du avslutte abonnementet ditt? Klikk her.