Sommerfest!

Mange av bildene blir tatt i løpet av sommeren – ikke glem dem bort!

Lag en bok som en gave for å takke for en fantastisk fest, eller send en minnebok til gjestene dine etter en vellykket kveld!

Ikke glem den store kvantumsrabatten vår – for mer enn ett eksemplar av samme bok eller fotobok får du følgende eksemplar i samme rekkefølge for halve prisen*!

*(NB: gjelder ikke paperback hvor en ekstra rabatt allerede er inkludert.)


En video sier mer enn ...?

Hvis et bilde sier mer enn tusen ord, så hva med en video?

Visste du at du kan sette inn en video i en Solentro-bok via såkalte QR-koder?

Koden er knyttet til videoen, og med hjelp av leserens smarttelefon og et enkelt trykk på en knapp, kan man se videoen direkte på telefonen sin!

Videoer er generelt satt stor pris på og gir dybde til historier, spesielt når boken er en gave!

Et eksempel: Du har laget en bryllupsbok og vil dele en video fra bryllupet som dere har lagt opp på f.eks. YouTube. QR.koden vil linkes til klippet og ved hjelp av leserens mobiltelefon kan de med et enkelt tastetrykk se videoen direkte på mobilen! Lag en QR-kode (f.eks. her, http://goqr.me/), last den ned som bilde og legg den siden inn i den boken du bestiller.

Hvis du vil vite mer om hvordan du lager en QR-kode til å ha i boken din, kan du lese nærmere under Vanlige spørsmål!Klikk her!


Eksepsjonell kundetilfredshet!

Vi forsøker iblant å med ord å beskrive følelsene som en bok medfører, men det er nesten umulig å sette alle disse følelsene i perspektiv – våre bok-skapere beskriver sine opplevelser best selv!


Vennlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og gründere

Hos Solentro lager man sin egen bokfotobokfotoalbumbryllupsbokeksamensbok (yearbook), dåpsbokminnebokbloggbokavskjedsbok"min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du er kunde eller har opprettet en konto hos Solentro.

Kan du ikke lese dette nyhetsbrevet? Klikk her.

Vil du avslutte abonnementet ditt? Klikk her.