Sommerlesing!

Vi håper du nyter sommeren, og kanskje har du allerede hatt mulighet til å ta fri litt tidligere i sommer? Enten du benytter tiden din på stranden eller innendørs på grunn av regn, er det alltid hyggelig å slappe av med en god bok.

Noen av oss her hos Solentro ønsker å dele våre favorittbøker i håp om å gi deg litt inspirasjon dersom bokhyllen din skulle være tom:

Paulo Coelho – Alkymisten. "En tidløs bok om hvor viktig det er å følge hjertet og ikke gi opp drømmene dine."

Nick Hornby – High Fidelity. "Nick Hornby skriver utrolig godt om musikk i denne boken, og klarer å koble selv de mest trivielle hendelser til en sang eller en følelse på en svært livaktig måte."

Philip Pullman – Det gylne kompasset. "En bok som kan leses og settes pris på av både voksne og barn, som trigger fantasien og får deg til å føle at du har blitt tatt med til en annen verden."

Ayn Rand – De som beveger verden. "En episk historie om kampen mellom det gode og det onde, fortalt på en unik måte. 1200 sider med glede!"


Eksepsjonell kundetilfredshet!

Vi forsøker iblant å med ord å beskrive følelsene som en bok medfører, men det er nesten umulig å sette alle disse følelsene i perspektiv – våre bok-skapere beskriver sine opplevelser best selv!


Vennlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og gründere

Hos Solentro lager man sin egen bokfotobokfotoalbumbryllupsbokeksamensbok (yearbook), dåpsbokminnebokbloggbokavskjedsbok"min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du er kunde eller har opprettet en konto hos Solentro.

Kan du ikke lese dette nyhetsbrevet? Klikk her.

Vil du avslutte abonnementet ditt? Klikk her.