En tidligere assistent til administrerende direktør forteller!

Etter å ha jobbet med Solentro i ti måneder, gir jeg stafettpinnen videre til min dyktige etterfølger Karolina, med både glede og vemod. Jeg føler glede ettersom det har vært en fin tid i en bedrift hvor jeg har lært mye, og vemod fordi jeg forlater et i mine øyne helt fantastisk firma.

Under tiden min på Solentro har jeg jobbet med mange forskjellige saker som har gitt meg ulike erfaringer. Jeg har jobbet daglig med kundetjeneste og nyhetsbrev, men også med kundemøter på messer, jobb med grafisk materiale, strategiske diskusjoner og mye mer. Jeg har siden dag én alltid følt meg involvert i foretaket, og mine synspunkter og ideer har alltid blitt verdsatt. Jeg tror at det er dette som er selve grunnsteinen til Solentro – det er ingenting som er helt umulig. Man holder seg selvsagt innenfor rimelige grenser – som hos alle foretak med et budsjett – men så lenge man kan vise til engasjement og interesse, blir man helt klart delaktig i å drive Solentro fremover.

Hampus og Tobias, administrerende direktører på Solentro, er de to ildsjelene som står bak Solentro. Engasjementet til kundene, kombinert med brukervennlighet, har gjort jobben min enklere. Ethvert problem anses som en nøkkel til å finne en mer permanent løsning. Å jobbe i et foretak som generelt har svært fornøyde kunder, er også et fantastisk springbrett til å løse problemer på en effektivt måte. 

Hampus og Tobias er også svært hyggelige mennesker å jobbe med, som ofte byr på vitser og gode råd. Det tas små pauser innimellom for å innta snacks, og minst én gang per semester bys det på gratis after work! Tobias og Hampus er heller ikke redd for å komme med ærlig feedback, noe jeg har satt stor pris på siden det har gitt meg muligheten til å hele tiden forbedre meg. Andre fordeler med dette foretaket, er fleksible arbeidstider og muligheten til å jobbe hjemmefra. Siden jeg har studert ved siden av jobben, har dette passet meg bra. Kontoret som Solentro er innlosjert i, byr på frokost hver torsdag. Alt i alt er det en svært hyggelig og skapende atmosfære. Jeg vil virkelig anbefale Solentro til hvem som helst som måtte brenne for å jobbe i et mindre foretak, hvor ideer og entreprenørskap alltid ønskes velkommen. Som person blir du sett og verdsatt for det du gjør. Takk for denne tiden, Hampus og Tobias!

/Julia


God Halloween!

Har du kostymen din klar for årets skumleste natt? Gjør denne kvelden uforglemmelig – og ikke glem å ta med kameraet ditt! Lag din egen fotobok med bildene dine fra Halloween!

 Kanskje ønsker du å forberede en skummel historie til Halloween? Del historien din ved å lage en egen bok! Hos Solentro kan du enkelt lage en hvilken som helst type bok. Mulighetene er uendelige!


Eksepsjonell kundetilfredshet!

Vi forsøker iblant å med ord å beskrive følelsene som en bok medfører, men det er nesten umulig å sette alle disse følelsene i perspektiv – våre bok-skapere beskriver sine opplevelser best selv!


Vennlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og gründere

Hos Solentro lager man sin egen bokfotobokfotoalbumbryllupsbokeksamensbok (yearbook), dåpsbokminnebokbloggbokavskjedsbok"min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du er kunde eller har opprettet en konto hos Solentro.

Kan du ikke lese dette nyhetsbrevet? Klikk her.

Vil du avslutte abonnementet ditt? Klikk her.