World Storytelling Day!

World Storytelling Day er rett rundt hjørnet!

Visste du at World Storytelling Day er 20. mars? Dette er en dag hvor folk deler historiene sine verden over. Feiringen holdes i 25 land i 5 kontinenter! Er ikke det fantastisk?!

Hvis du har en historie å dele, er en bok et fantastisk verktøy. Så hvorfor ikke begynne med å skrive din historie i dag? Klikk her for å begynne.


Endelig kommer våren!

Kanskje den vakreste årstiden av dem alle! Bruk mye tid ute og nyt de mange lysnyansene som oppstår i denne perioden. Og ikke glem å ta med kameraet ditt. Solentro oppfordrer til fotografering ved å gi deg en liten guide over hvordan du kan bli bedre på å fotografere.

Når man tar et bilde av en person i motlys, er det vanligste problemet at personen blir for mørk mens landskapet rundt blir riktig eksponert. For å unngå dette kan du ta et skritt nærmere personen slik at denne opptar hele bildeområdet når du stiller inn korrekt lysfølsomhet på kameraet. Ta deretter et skritt tilbake og ta bildet.

Du kan også benytte deg av punktmåling ved å måle lysnivået på for eksempel ansiktet til personer. Med denne metoden kommer landskapet til å bli lysere, mens personen vil bli bedre eksponert. Du kan også benytte deg av blits for å kompensere for det sterkt opplyste landskapet i bakgrunnen.

Ha det gøy med kameraet og ikke glem å sette de vakre bildene dine sammen og lage en fotobok fylt med minner som du kan dele med venner og familie. Logg deg inn på Solentro-kontoen din ved å klikke her.


Eksepsjonell kundetilfredshet!

Vi forsøker iblant å med ord å beskrive følelsene som en bok medfører, men det er nesten umulig å sette alle disse følelsene i perspektiv – våre bok-skapere beskriver sine opplevelser best selv!

Om du lurer på noe når du lager din egen bok eller fotobok er du alltid velkommen til å kontakte oss på Solentro. Vi tar gjerne imot synspunkter og forslag!

Kundetjeneste
Telefon: 0046 40 - 44 55 35 
E-post: info@solentro.com


Vennlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og gründere

Hos Solentro lager man sin egen bokfotobokfotoalbumbryllupsbokeksamensbok (yearbook), dåpsbokminnebokbloggbokavskjedsbok"min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du er kunde eller har opprettet en konto hos Solentro.

Kan du ikke lese dette nyhetsbrevet? Klikk her.

Vil du avslutte abonnementet ditt? Klikk her.