Det morsomste eksamensbildet?

Gratulerer til alle studenter som avlegger eksamen (eller som allerede har gjort det)!

Ta vare på øyeblikket og oppbevar minnene i hjertet ditt. En god idé er å lagre minnene på trykk mens du allerede har dem friskt i minne - lag en bok i dag!

Inviter venner og familie til å bidra gjennom vår e-postbaserte invitasjonsservice for å innhente materiale raskt og enkelt – du kan lage minner for livet!


Motta et gavekort på 15 NOK + Instagram = True

Solentro ønsker å dele alle de fantastiske opplevelsene til kundene våre!

Fra nå av finnes Solentro på Instagram under navnet solentro.english Du kan også bli sett på Instagram OG motta et gavekort til en verdi av 150 NOK!

Hashtag #solentrostory med et bilde av boken din og noen få linjer om boken, hvordan den ble mottatt, om den var en gave og/eller andre tanker om boken. Du kan også sende en e-post med boken din og tilhørende tekst, så vil vi poste det på Instagram for deg!

Send inn bildet ditt i juni, så vil du motta et gavekort til en verdi av 150 NOK!


Du har muligheten til å beskjære bakgrunnsbildene dine!

Solentro har videreutviklet egenskapene sine. Fra nå av kan du beskjære alle bildene du legger i boken din, til og med tilpassede bakgrunnsbilder.

Dra og slipp et bilde til feltet i det tilpassede bakgrunnsvinduet for å bruke det som bakgrunn i boken din. Bruk en tilpasset bakgrunn på omslaget, en enkeltside eller i hele boken. Du kan selvfølgelig legge andre bilder og tekst over senere ved å bruke våre ulike sidemaler.

Lykke til med boken din!


Eksepsjonell kundetilfredshet!

Vi forsøker iblant å med ord å beskrive følelsene som en bok medfører, men det er nesten umulig å sette alle disse følelsene i perspektiv – våre bok-skapere beskriver sine opplevelser best selv!

Om du lurer på noe når du lager din egen bok eller fotobok er du alltid velkommen til å kontakte oss på Solentro. Vi tar gjerne imot synspunkter og forslag!

Kundetjeneste
Telefon: 0046 40 - 44 55 35 
E-post: info@solentro.com


Vennlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og gründere

Hos Solentro lager man sin egen bokfotobokfotoalbumbryllupsbokeksamensbok (yearbook), dåpsbokminnebokbloggbokavskjedsbok"min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du er kunde eller har opprettet en konto hos Solentro.

Kan du ikke lese dette nyhetsbrevet? Klikk her.

Vil du avslutte abonnementet ditt? Klikk her.