NYHET! Få en bok eller fotobok GRATIS!

Anbefal oss til en venn, og så fort en av dem bruker din bonuskupong vil du få en gratis bok eller fotobok!* 

Klikk her for å invitere en venn!

* Rabatten din har en verdi på 309 kr. Rabatten gjelder kun ved bestilling av bøker fra din konto, og kan ikke benyttes i kombinasjon med andre tilbud. Transport og administrasjon er ikke inkludert. Priseksempel: Maxi hardcover, 28 sider, normalpris 309 kr. Din rabatt på 309 kr gjelder din første bok, og det er ikke et krav at du bestiller med enn 1 bok. Du må gjerne legge til flere sider, endre størrelsen eller typen på boken, eller bestille flere bøker, du betaler kun tilleggssummen.

I tillegg gjelder vår standard mengderabatt: hvis du bestiller mer enn 1 eksemplar av den samme boken eller fotoboken, får du den påfølgende boken i samme bestilling for halv pris! (MERK: gjelder ikke paperback der den ekstra rabatten allerede er inkludert)


En #Solentrostory fra en fornøyd kunde

"Vi ga den til Natasha på kvelden av 21-årsdagen hennes, og hun begynte å gråte da hun pakket den opp. Hun var fullstendig overveldet ... Kvaliteten på boken er fantastisk og den ser virkelig eksklusiv ut. For få mennesker bruker eller leser bøker nå for tiden; dette er en bok for resten av livet! Så, for alle som leser dette, kjør på; skap din egne spesielle bok i dag. Takk til Solentro for deres hjelp gjennom denne prosessen. /Anna Hutt"

Vil du bli omtalt på vår Instagram? Fortell oss din #solentrostory


Eksepsjonell kundetilfredshet!

Vi forsøker iblant å med ord å beskrive følelsene som en bok medfører, men det er nesten umulig å sette alle disse følelsene i perspektiv – våre bok-skapere beskriver sine opplevelser best selv!

Om du lurer på noe når du lager din egen bok eller fotobok er du alltid velkommen til å kontakte oss på Solentro. Vi tar gjerne imot synspunkter og forslag!

Kundetjeneste
Telefon: 0046 40 - 44 55 35 eller 0046 40 - 78 300
E-post: info@solentro.com


Vennlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og gründere

Hos Solentro lager man sin egen bokfotobokfotoalbumbryllupsbokeksamensbok (yearbook), dåpsbokminnebokbloggbokavskjedsbok"min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du er kunde eller har opprettet en konto hos Solentro.

Kan du ikke lese dette nyhetsbrevet? Klikk her.

Vil du avslutte abonnementet ditt? Klikk her.