Happy Halloween!

Halloween er rett rundt hjørnet. Har du bestemt deg for hva du skal ha på deg enda? 

Bli inspirert av Halloween og bruk din unike spøkelseshistorie til å lage en skummel bok. Hos Solentro kan du lage en hvilken som helst type bok, og det er veldig enkelt. Men du trenger ikke bare høre på oss. Finn heller ut hva andre sier om å lage en bok hos Solentro her

Ikke glem å kjøpe noen ekstra bøker til å gi bort til venner og familie. Hvis du bestiller mer enn 1 eksemplar av den samme boken eller fotoboken, får du de neste bøkene i samme bestilling til halv pris! (MERK: gjelder ikke på pocketbook hvor den ekstra rabatten allerede er inkludert)


Lag en fotobok til barnet ditt

Mange av våre kunder lager bøker av deres barns første år, eller de setter enkelt sammen mange søte bilder til en vakker fotobok!

Visste du at en studie utført av David Krauss, en psykolog i Cleveland, USA, viser at det å henge familieportretter på veggen øker et barns selvfølelse? Krauss anbefaler å ha bilder av barnet på barnerommet for å sende et signal om at “Du er viktig og elsket”.

Vi tenker at en fotobok med bilder av barnet vil gjøre det samme som bildet på veggen – begynn å lage din egen bok nå!


Eksepsjonell kundetilfredshet!

Vi forsøker iblant å med ord å beskrive følelsene som en bok medfører, men det er nesten umulig å sette alle disse følelsene i perspektiv – våre bok-skapere beskriver sine opplevelser best selv!

Om du lurer på noe når du lager din egen bok eller fotobok er du alltid velkommen til å kontakte oss på Solentro. Vi tar gjerne imot synspunkter og forslag!

Kundetjeneste
Telefon: 0046 40 - 44 55 35 eller 0046 40 - 78 300
E-post: info@solentro.com


Vennlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og gründere

Hos Solentro lager man sin egen bokfotobokfotoalbumbryllupsbokeksamensbok (yearbook), dåpsbokminnebokbloggbokavskjedsbok"min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du er kunde eller har opprettet en konto hos Solentro.

Kan du ikke lese dette nyhetsbrevet? Klikk her.

Vil du avslutte abonnementet ditt? Klikk her.