Levering før jul!*

Vanlig frakt: ca. 1–2 uker. Vi leverer mye raskere før jul. For å kunne levere boken din før jul, ønsker vi bestillingen din så snart som mulig, men ikke senere enn mandag 18. desember kl. 02.00!Jo tidligere du bestiller, jo raskere kan vi sende til deg.

Bøkene er skrevet ut og bundet individuelt med bruk av de mest avanserte og miljøvennlige prosedyrene. Vi benytter oss av de høyeste og mest oppdaterte utskriftsstandarder kombinert med lang erfaring fra tradisjonell bokbinding. Bøkene sendes trygt i en egen bokpakke.

*Dersom bestillingen din inneholder flere bøker og/eller en stor bok, kan leveringen ta noe lengre tid. Solentro kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle forsinkelser og uaktsom behandling forårsaket av distributøren.


Eksepsjonell kundetilfredshet!

Vi forsøker iblant å med ord å beskrive følelsene som en bok medfører, men det er nesten umulig å sette alle disse følelsene i perspektiv – våre bok-skapere beskriver sine opplevelser best selv!

Om du lurer på noe når du lager din egen bok eller fotobok er du alltid velkommen til å kontakte oss på Solentro. Vi tar gjerne imot synspunkter og forslag!

Kundetjeneste
Telefon: 0046 40 - 44 55 35 eller 0046 40 - 78 300
E-post: info@solentro.com


God Jul og et Godt Nytt År!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og gründere

Hos Solentro lager man sin egen bokfotobokfotoalbumbryllupsbokeksamensbok (yearbook), dåpsbokminnebokbloggbokavskjedsbok"min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du er kunde eller har opprettet en konto hos Solentro.

Kan du ikke lese dette nyhetsbrevet? Klikk her.

Vil du avslutte abonnementet ditt? Klikk her.