Takk!

Et nytt og fantastisk år har begynt og vi ønsker å takke deg for året som har gått! 

Du er en av våre 200.000Solentro-brukere, og vi er veldig glade for at du fortsetter å lage minneverdige bøker! Vi strever etter å forbedre Solentro slik at vi kan fortsette med å imponere deg. 

Vi har hatt flest returnerende kunder dette året enn noensinne – takk skal du ha!


150 kr å handle for!

Som et tegn på vår takknemlighet ønsker vi å gi deg 150 kr å handle for hos Solentro.

Lag din egen bok til Valentinsdagen i februar, eller hvorfor ikke skrive ut flere kopier av boken din, lage en ny bok eller gi koden til noen du tror ønsker å lage sin egen bok?!

Kode: SP222AMYHU
Verdi: 150 kr*
Gyldig inntil: 28. februar 2018

Du har hørt om vår ordinære fantastiske kvantumsrabatt, har du ikke? Hvis du bestiller mer enn 1 kopi av samme bok, vil du få følgende bøker i samme ordre for halve prisen! (BEMERK: gjelder ikke paperback der rabatten allerede er inkludert)

*Tast inn koden når du bestiller boken din og rabatten vil bli trukket fra automatisk når du fullfører betalingen. Rabatten gjelder kun for prisen av boken din og fra bokkontoen din. Den kan ikke kombineres med andre tilbud. Frakt og håndtering er ikke inkludert.


Eksepsjonell kundetilfredshet!

Vi forsøker iblant å med ord å beskrive følelsene som en bok medfører, men det er nesten umulig å sette alle disse følelsene i perspektiv – våre bok-skapere beskriver sine opplevelser best selv!

Om du lurer på noe når du lager din egen bok eller fotobok er du alltid velkommen til å kontakte oss på Solentro. Vi tar gjerne imot synspunkter og forslag!

Kundetjeneste
Telefon: 0046 40 - 44 55 35 eller 0046 40 - 78 300
E-post: info@solentro.com


Takk!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og gründere

Hos Solentro lager man sin egen bokfotobokfotoalbumbryllupsbokeksamensbok (yearbook), dåpsbokminnebokbloggbokavskjedsbok"min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du er kunde eller har opprettet en konto hos Solentro.

Kan du ikke lese dette nyhetsbrevet? Klikk her.

Vil du avslutte abonnementet ditt? Klikk her.