Den internasjonale fortellerdagen!

Er du i gang med å forberede deg til Den internasjonale fortellerdagen?

Den internasjonale fortellerdagen faller på den 20. Mars, og er en verdensomspennende feiring av fortellerkunsten. Mange mennesker over hele verden samles for å fortelle og høre på historier. Dette er den perfekte dagen å få inspirasjon og dele fantastiske historier på.

Hvis du har en fortelling du vil dele, er en bok et fantastisk hjelperedskap å bruke. Begynn å skrive historien din i dag! Klikk her for å komme i gang.

Bruk hashtaggen #solentrostory når du deler din fortelling/bok på Instagram.


God påske!

Vi på Solentro håper du får en helt fantastisk påske med deilig mat, venner og familie. NB: Ikke glem å spise masse godteri.

Husk å ta bilder av sammenkomsten deres, og lag din egen fotobok som er full av gode minner.


Eksepsjonell kundetilfredshet!

Vi forsøker iblant å med ord å beskrive følelsene som en bok medfører, men det er nesten umulig å sette alle disse følelsene i perspektiv – våre bok-skapere beskriver sine opplevelser best selv!

Om du lurer på noe når du lager din egen bok eller fotobok er du alltid velkommen til å kontakte oss på Solentro. Vi tar gjerne imot synspunkter og forslag!

Kundetjeneste
Telefon: 0046 40 - 44 55 35 eller 0046 40 - 78 300
E-post: info@solentro.com


Vennlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og gründere

Hos Solentro lager man sin egen bokfotobokfotoalbumbryllupsbokeksamensbok (yearbook), dåpsbokminnebokbloggbokavskjedsbok"min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du er kunde eller har opprettet en konto hos Solentro.

Kan du ikke lese dette nyhetsbrevet? Klikk her.

Vil du avslutte abonnementet ditt? Klikk her.