Hos Solentro lager man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bryllupsbok, eksamensbok (yearbook), dåpsbok, minnebok, bloggbok, avskjedsbok, "min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Del din #solentrostory med oss!

besteforeldr


Vi setter stor pris på å få se de vakre bøkene du har laget, og ikke minst på å få høre historiens bakgrunn, og hvordan boken din kom til! Bøker er fantastiske gaver, og blir ofte mottatt med tårer på grunn av arbeidet og omtanken som er lagt i dem.


En bok kan bokstavlig talt bety tusen forskjellige ting. Vær vennlig å dele historien om hvordan din bok ble til og/eller hvordan den ble mottatt!


Legg ut historien din på Instagram,
bruk hashtag #solentrostory
og fortell oss din historie.

Sjekk også ut @solentro.english for inspirasjonsbilder og bruk hashtag #solentrostory for å få muligheten til omtale på Solentro.


Eksepsjonell kundetilfredshet!

Vi forsøker iblant å med ord å beskrive følelsene som en bok medfører, men det er nesten umulig å sette alle disse følelsene i perspektiv – våre bok-skapere beskriver sine opplevelser best selv!

Om du lurer på noe når du lager din egen bok eller fotobok er du alltid velkommen til å kontakte oss på Solentro. Vi tar gjerne imot synspunkter og forslag!

Kundetjeneste
Telefon: 0046 40 - 44 55 35 eller 0046 40 - 78 300
E-post: info@solentro.com


Vennlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og gründere

Hos Solentro lager man sin egen bokfotobokfotoalbumbryllupsbokeksamensbok (yearbook), dåpsbokminnebokbloggbokavskjedsbok"min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du er kunde eller har opprettet en konto hos Solentro.

Kan du ikke lese dette nyhetsbrevet? Klikk her.

Vil du avslutte abonnementet ditt? Klikk her.