Hos Solentro lager man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bryllupsbok, eksamensbok (yearbook), dåpsbok, minnebok, bloggbok, avskjedsbok, "min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

solentro.no

Levering før jul!

Christmas


Normal leveringstid: 1-2 uker. 


Før jul leverer vi mye raskere. For å kunne levere boken din før jul, tar vi gjerne imot bestillingen så raskt som mulig og ikke senere enn klokken 02:00, mandag den 17. desember!*

Jo raskere du bestiller,
desto raskere kan vi sende
den til deg.


*Hvis bestillingen din inneholder mange bøker og/eller en stor bok, kan leveringstiden bli noe lengre. Solentro kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser eller uaktsom håndtering fra distributørens side. Hvis du vil være sikker på at du mottar bestillingen i god tid før jul, bør du legge den inn allerede i begynnelsen av desember.


"All I want for Christmas is..." en bok!

Christmas

Julen er like rundt hjørnet, og vi er sikker på at alle venter på snøen, julesanger og mange pakker.

Det er travle tider og vi leter alle etter den perfekte gaven til våre kjære. Vi har svaret – en bok.Ingenting er så flott som å gi bort en bok fylt med herlige minner!

For deg som samler på tekst og bilder fra andre, kan du bruke funksjonen «inviter andre» for å lage den beste julegaven noensinne!


Endelig er den her!

Movie - make your own book

Mange kunder har etterspurt en instruksjonsvideo, og nå er den endelig her! Se den på YouTube og se hvor enkelt det er å lage din egen bok. Få gode tips og idéer til ditt neste prosjekt.

Mens du er der, husk å abonnere for å få med deg flere videoer.


Eksepsjonell kundetilfredshet!

Vi forsøker iblant å med ord å beskrive følelsene som en bok medfører, men det er nesten umulig å sette alle disse følelsene i perspektiv – våre bok-skapere beskriver sine opplevelser best selv!

Om du lurer på noe når du lager din egen bok eller fotobok er du alltid velkommen til å kontakte oss på Solentro. Vi tar gjerne imot synspunkter og forslag!

Kundetjeneste
Telefon: 0046 40 - 44 55 35 eller 0046 40 - 78 300
E-post: info@solentro.com


Vennlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og gründere

Hos Solentro lager man sin egen bokfotobokfotoalbumbryllupsbokeksamensbok (yearbook), 
dåpsbokminnebokbloggbokavskjedsbok"min første bok"
- enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du er kunde eller har opprettet en konto hos Solentro.

Kan du ikke lese dette nyhetsbrevet? Klikk her.

Vil du avslutte abonnementet ditt? Klikk her.