Hos Solentro lager man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bryllupsbok, eksamensbok (yearbook), dåpsbok, minnebok, bloggbok, avskjedsbok, "min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

solentro.no

Ditt ønske er min lov!

NEW BOOK

“Matt er den nye sorte!” Vet du hvorfor? Fordi du elsker det!

Gjennom årene har vi mottatt mye positiv tilbakemelding på våre matte covere, og vi elsker dem like mye som du gjør. Derfor har vi endret standardinnstillingen fra blank til matt, og håper at enda flere vil sette pris på denne vakre finishen!

Du kan selvfølgelig fortsatt velge den blanke overflaten i bestillingen din hvis du heller ønsker det!


Gjør boken enda større og bedre!

Gjennom årene er det mange som har etterspurt flere sider i bøkene våre, og nå har du muligheten til å bestille en maxi hardcover med 200 sider i stedet for 100. Fantastisk, ikke sant?

Tro det eller ei, forbedringene stopper ikke der. Det utvidede sidetallet gjelder også for boktypene som nevnes nedenfor. Alle disse endringene er blitt gjort takket være dere!

Maxi Softcover: 24-200 sider
Maxi Hardcover: 28-200 sider

Panorama Softcover: 24-200 sider
Panorama Hardcover: 28-200 sider

Maxi Panorama Hardcover: 28-200 sider

Solentro streber etter å være den beste og enkleste måten å skape en personlig bok eller fotobok. Derfor lytter vi alltid til din feedback, og har du flere ideer er du velkommen til å dele disse med oss – vi lytter alltid til deg!


#Solentrostory - Bryllupsboken

«For å gi min elskede sønn Pontus og hans kone Nicki et skikkelig flott minne fra deres strålende bryllup, ga jeg dem denne boken fra Solentro.

Takket være de fantastiske vakre bryllupsbildene av fotograf Joachim Grusell og noen private bilder, ble Bryllupsboken noe helt spesielt! Brudeparet ble usedvanlig glade for få deres store dag overrakt i bokform og det samme ble også bryllupsgjestene som bestilte boken.

Å velge fra alle de flotte bildene og redigere boken, ble også en herlig måte å se tilbake på en dag fylt med varme og glede. Dette var min fjerde bok fra Solentro, der en ble laget med forfatterpakken. Alle med det samme fantastiske resultatet. Takk!

Bryllupsboken – et kjærlighetsminne i bokform, som nå kan videreføres fra generasjon til generasjon. En verdifull gave med masse glede.» - Christina Wendel


Eksepsjonell kundetilfredshet!

Vi forsøker iblant å med ord å beskrive følelsene som en bok medfører, men det er nesten umulig å sette alle disse følelsene i perspektiv – våre bok-skapere beskriver sine opplevelser best selv!

Om du lurer på noe når du lager din egen bok eller fotobok er du alltid velkommen til å kontakte oss på Solentro. Vi tar gjerne imot synspunkter og forslag!

Kundetjeneste
Telefon: 0046 40 - 44 55 35 eller 0046 40 - 78 300
E-post: info@solentro.com


Vennlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og gründere

Hos Solentro lager man sin egen bokfotobokfotoalbumbryllupsbokeksamensbok (yearbook), 
dåpsbokminnebokbloggbokavskjedsbok"min første bok"
- enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du er kunde eller har opprettet en konto hos Solentro.

Kan du ikke lese dette nyhetsbrevet? 
Klikk her.
Vil du avslutte abonnementet ditt? Klikk her.