Hos Solentro lager man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bryllupsbok, eksamensbok (yearbook), dåpsbok, minnebok, bloggbok, avskjedsbok, "min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

solentro.no
Hipp hurra for 17. mai!

Vi hos Solentro ønsker deg i Norge en strålende 17. mai! Feir dagen som du aldri har feiret den før, ved å lage din egen fotobok og gi den til noen du liker. Personlige gaver verdsettes alltid, og er svært ofte en av de beste gavene mottageren noen gang har fått!

Har du mange spesielle mennesker i livet ditt? Ikke noe problem – benytt vårt fantastiske tilbud: ½ pris - Bestill mer enn 1 eksemplar av samme bok så får du alle etterfølgende bøker for halve prisen i samme bestilling! (OBS! Gjelder ikke BASIC hvor rabatten allerede er innregnet i mengdebestillingen.)

Hva venter du på? Det er både morsomt og enkelt – begynn å lage din egen bok eller fotobok i dag!


Skap et bedre bilde!

Uansett om boken din er til privat bruk eller om den skal ses av andre, vil du sikkert at bildene dine skal være helt fantastiske!? Det spiller ingen rolle om du har tatt mange flotte bilder – enkelte ganger må de også redigeres litt. Men hvor skal du begynne?

Vi har laget en liste over gratis redigeringsprogrammer som du kan bruke når du redigerer bildene til din neste bok eller fotobok.

Pixlr - Pixlr er et nettbasert redigeringsprogram der du ikke trenger å laste ned noe for å kunne redigere bildene dine. Et perfekt nettsted hvis du vil redigere bildene dine på en rask og enkel måte.

Gimp - Dette redigeringsverktøyet er kompatibelt med både Mac og Windows. Det er et kraftig redigeringsverktøy i samme kategori som Adobe Photoshop. Du kan jobbe med lag, fargekanaler, masker og mye mer. Passer for deg med litt mer erfaring.

Photopea - Photopea er en web-applikasjon. Du kan redigere eksponering, fargemetning, bruke forhåndsinnstillinger etc. Dette verktøyet kan være noe tregere, og du kan ikke redigere bilder i RAW-format. Programmet er helt gratis.

Når du er ferdig med å redigere bildene dine lagrer du dem som JPEG-filer, logger inn på Solentro og laster opp bildene dine under «Mine bilder».


#Solentrostory - ”Og så kom jeg”

”Og så kom jeg” – en bok i eventyrform. En historie fortalt av Leia, som er hovedpersonen og ett av mine elskede barnebarn. Den er fortalt ut fra hennes synspunkt. Det er herlige og morsomme hendelser som jeg vil formidle til henne, og minner fra hennes to første år.

I historien er det forskjellige mennesker rundt henne som forteller om forskjellige minner. Alt om bestemor og bestefar, om hennes pappa som liten – der alt veves inn i historien. Å skrive fortellinger om før og nå, og gi barnebarna minner fra barndommen deres, er for meg en arv jeg håper forblir hos dem, og som hjelper dem når de tenker tilbake. Takk til Solentro for denne flotte muligheten! - Kerstin Haakman


Eksepsjonell kundetilfredshet!

Vi forsøker iblant å med ord å beskrive følelsene som en bok medfører, men det er nesten umulig å sette alle disse følelsene i perspektiv – våre bok-skapere beskriver sine opplevelser best selv!

Om du lurer på noe når du lager din egen bok eller fotobok er du alltid velkommen til å kontakte oss på Solentro. Vi tar gjerne imot synspunkter og forslag!

Kundetjeneste
Telefon: 0046 40 - 44 55 35 eller 0046 40 - 78 300
E-post: info@solentro.com


Vennlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og gründere

Hos Solentro lager man sin egen bokfotobokfotoalbumbryllupsbokeksamensbok (yearbook), 
dåpsbokminnebokbloggbokavskjedsbok"min første bok"
- enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du er kunde eller har opprettet en konto hos Solentro.

Kan du ikke lese dette nyhetsbrevet? 
Klikk her.
Vil du avslutte abonnementet ditt? Klikk her.