Hos Solentro lager man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bryllupsbok, eksamensbok (yearbook), dåpsbok, minnebok, bloggbok, avskjedsbok, "min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

solentro.no
Hipp hurra for 17. mai!

Du får fri tilgang til det online boklagesystemet vårt 24/7 uansett hvor i verden du måtte befinne deg!

Hvordan du vil at boken skal se ut er helt opp til deg; vi har mange forskjellige typer design og maler du kan velge mellom. Boken din blir automatisk lagret underveis uten at du trenger å laste ned programvarer.

Hvordan du lager din egen bok:

Overfør eller lag boken din direkte i Solentros boklagesystem. Kopier/lim in tekster enkelt og last opp dine egne bilder. Du har også muligheten til å lage boken din i et annet redigeringsprogram, lagre hvert bilde i en høykvalitets-JPEG-fil og laste dem opp på Solentro. Når alt er på plass kan du jobbe med utformingen og designet til boken din med full ro!

Når boken din er klar til å bestilles, klikker du på ”Bestill” og velger hvor mange bøker du vil skrive ut. Du har alltid muligheten til å bestille flere eksemplarer av boken din når som helst, og bøkene dine blir trygt lagret i den personlige bokkontoen din så lenge du ønsker!


#Solentrostory - Familiealbum

“Det som er kult med Solentro er at man får skreddersy så mye at man bokstavelig talt kan lage en bok om hva som helst! Det trenger ikke bare å være et bildealbum. Du kan skrive og pynte i den akkurat hvordan du vil! Du kan lage alt fra familiealbum, oppskriftsbøker til en illustrert barnebok. Og den kan være fra 4 til 600 sider! Du har rett og slett et hav av kreative muligheter når du lager en bok på sidene deres.

De har forskjellige design på omslag også. Jeg valgte spiralperm sånn at den er flat når vi åpner den og blar i den på kjøkkenbordet.

Kvaliteten er helt fantastisk og jeg er veldig imponert over hvor fin den er over det hele.”
- @golden.flax på Instagram.


Eksepsjonell kundetilfredshet!

Vi forsøker iblant å med ord å beskrive følelsene som en bok medfører, men det er nesten umulig å sette alle disse følelsene i perspektiv – våre bok-skapere beskriver sine opplevelser best selv!

Om du lurer på noe når du lager din egen bok eller fotobok er du alltid velkommen til å kontakte oss på Solentro. Vi tar gjerne imot synspunkter og forslag!

Kundetjeneste
Telefon: 0046 40 - 44 55 35 eller 0046 40 - 78 300
E-post: info@solentro.com


Vennlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og gründere

Hos Solentro lager man sin egen bokfotobokfotoalbumbryllupsbokeksamensbok (yearbook), 
dåpsbokminnebokbloggbokavskjedsbok"min første bok"
- enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du er kunde eller har opprettet en konto hos Solentro.

Kan du ikke lese dette nyhetsbrevet? 
Klikk her.
Vil du avslutte abonnementet ditt? Klikk her.