Hos Solentro lager man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bryllupsbok, eksamensbok (yearbook), dåpsbok, minnebok, bloggbok, avskjedsbok, "min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

solentro.no
Hipp hurra for 17. mai!

1. Nyt de regntunge dagene – Det må ikke alltid være sol for at sommerdagen skal være perfekt. Hvis det regner, les en god bok, legg deg ned, slapp av og lytt til regnet utenfor.

2. Enkelhet – Bare fordi det er sommer, må du ikke reise på dyre ferieturer. Bare samle sammen alt du trenger for å dra på en hyggelig piknik, og ta turen til nærmeste park.

3. Skap minner – Møt venner og familie og gjør det ofte. Ha en grillkveld, dra på stranden og la telefonen din ligge igjen hjemme (men ikke glem fotoapparatet).


Hvis du har «maur i rumpa» – la inspirasjonen
flomme og lag din egen bok. Vi garanterer
deg at maurene vil forsvinne.

Glem ikke Solentros utrolige mengderabatt – hvis du bestiller mer enn 1 eksemplar av den same boken eller fotoboken, vil du få følgende bøker i samme ordre for halv pris! (MERK: gjelder ikke BASIC, der ekstra rabatt allerede er inkludert)


#Solentrostory - Min første bok

“Mimrer om de første herlige dagene da babyen var bitteliten. Vi nærmet oss den andre fødselsdagen hans med stormskritt, og jeg ble overveldet over hvor fort tiden flyr! Vi laget denne boken på Solentro, og det er en så morsom måte å sette sammen minner og se tilbake på – på en håndgripelig måte.

Vi kommer til å trenge en bok for hvert år, for dette er en utrolig fin måte å få bildene ut av telefonen eller fotoapparatet på.” - @homeinthehills_ på Instagram.


Eksepsjonell kundetilfredshet!

Vi forsøker iblant å med ord å beskrive følelsene som en bok medfører, men det er nesten umulig å sette alle disse følelsene i perspektiv – våre bok-skapere beskriver sine opplevelser best selv!

Om du lurer på noe når du lager din egen bok eller fotobok er du alltid velkommen til å kontakte oss på Solentro. Vi tar gjerne imot synspunkter og forslag!

Kundetjeneste
Telefon: 0046 40 - 44 55 35 eller 0046 40 - 78 300
E-post: info@solentro.com


Vennlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og gründere

Hos Solentro lager man sin egen bokfotobokfotoalbumbryllupsbokeksamensbok (yearbook), 
dåpsbokminnebokbloggbokavskjedsbok"min første bok"
- enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du er kunde eller har opprettet en konto hos Solentro.

Kan du ikke lese dette nyhetsbrevet? 
Klikk her.
Vil du avslutte abonnementet ditt? Klikk her.