Hos Solentro lager man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bryllupsbok, eksamensbok (yearbook), dåpsbok, minnebok, bloggbok, avskjedsbok, "min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

solentro.no

Vi har lansert den største boken vår noensinne: XL!

- 270 x 270 mm
- I eksklusivt, hardt omslag: 20-200 sider

Denne eksklusive boken i fotoalbumskvalitet oppfyller kravene til alle våre profesjonelle kunder: sidene inni består av papir (170 g) i vår høyeste kvalitet, og er det perfekte valget for deg som ønsker et profesjonelt fotoalbum.

Eller kanskje egner det seg enda bedre til alle de firkantede Instagram-bildene dine!


Det gjenstår fortsatt noen dager med sommer før det er tid for å tre på seg strikkegenseren.

Samle minnene fra i sommer og gjør dem om til et vakkert fotoalbum som får deg til å trekke på smilebåndet resten av året – og mange år etter!

Bruk funksjonen ”Inviter andre” for å gjøre boken enda mer spesiell og personlig. Når du inviterer andre til å lage boken sammen med deg, får vennene dine automatisk en e-post som gir dem mulighet til å tilføye hilsener, tekst og bilder – og så blir alt automatisk overført til bokkontoen din!


Solentro World Photography Award 2019!

I sommer vil vi samle inn utrolige fotografier fra hele verden. Det spiller ingen rolle om du er amatør eller profesjonell. Vær kreativ og send oss dine vibber fra livet i hverdagen.

Det er lett å undervurdere dagene i uken, men sett fra et nytt perspektiv kan de være de mest interessante dagene i livet. Vi vil se hvordan du kan fange hverdagslivet. Se godt etter og du vil finne en vidunderlig verden i kjedelige hverdagsrutiner.

Post ditt beste fotografi fra hverdagen på Facebook eller Instagram med hashtag #solentroeveryday. Send inn bildet/bildene dine før 1o. september 2019. Vinnerne vil bli annonsert i oktober 2019*.

facebookinstagram


Premier
1. plass: 5 kopier av din egen bok fra bokkontoen din.
2. plass: 1 kopi av din egen bok fra bokkontoen din.
3.–10. plass: Flotte gavekort med en verdi på 300 NOK**.

Del Solentro World Photography Award 2019 på Instagram eller Facebook (som historie, ved å dele eller poste) og motta et gavekort på 150 NOK. Send oss en e-post for å få tilsendt premien din.

*Du kan registrere navnet ditt så mange ganger du vil, med ulike fotografier. Vinneren kåres av Solentro. Juryens avgjørelse er endelig.

**Skriv inn koden når du legger inn bestillingene, så trekkes rabatten automatisk når du går videre. Rabatten gjelder kun bøker fra din personlige bokkonto, og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gjelder en gang per husholdning, og frakt kommer i tillegg.


#Solentrostory - “Kjære sønn.”

“Kjære sønn. Jeg håper du en dag finner den type kjærlighet jeg og faren din har. Før den tid kommer vil vi gjerne fortelle historien vår til deg og gjøre vårt beste for at du skal få oppleve ekte kjærlighet hjemme.

Men, bare mellom meg og deg, er det 100 % ok for mamma hvis du synes at kyssing er ekkelt til du blir 25.

Takk Solentro for dette vakre fotoalbumet som kom akkurat i tide til bryllupsdagen vår. Albumene deres kan man skreddersy helt selv, og kvaliteten varer i flere år fremover.” 
- @heylaurenrhae på Instagram.


Eksepsjonell kundetilfredshet!

Vi forsøker iblant å med ord å beskrive følelsene som en bok medfører, men det er nesten umulig å sette alle disse følelsene i perspektiv – våre bok-skapere beskriver sine opplevelser best selv!

Om du lurer på noe når du lager din egen bok eller fotobok er du alltid velkommen til å kontakte oss på Solentro. Vi tar gjerne imot synspunkter og forslag!

Kundetjeneste
Telefon: 0046 40 - 44 55 35 eller 0046 40 - 78 300
E-post: info@solentro.com


Vennlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og gründere

Hos Solentro lager man sin egen bokfotobokfotoalbumbryllupsbokeksamensbok (yearbook), 
dåpsbokminnebokbloggbokavskjedsbok"min første bok"
- enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du er kunde eller har opprettet en konto hos Solentro.

Kan du ikke lese dette nyhetsbrevet? 
Klikk her.
Vil du avslutte abonnementet ditt? Klikk her.