Hos Solentro lager man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bryllupsbok, eksamensbok (yearbook), dåpsbok, minnebok, bloggbok, avskjedsbok, "min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

solentro.no

1. Lag din egen bok med dine beste halloweenoppskrifter. Vi hjelper deg med våre skumle og morsomme favoritter for hele familien:

  • Kuttede fingre. Del noen pølser og bruk ketsjup som blod.
  • Myke spøkelser. Lag dine egne spøkelser ved å sette marshmallows på pinne og bruke smeltet sjokolade til å lage øyne og munn.
  • Skumle øyeepler. Bruk et melonkulejern og lag kuler av kakedeig og frys de til de blir harde. Smelt litt hvit sjokolade og dypp kakekulene i den varme sjokoladen og pynt med rød geletopping til årer og sjokolade iris.


2. Skriv dine egne spøkelseshistorier, eller lag en samling av favorittene dine sånn at du kan lese dem sammen med dine venner og familie. Ikke skyld på oss hvis det blir vanskelig å sove!

3. Hvis du ikke har tid til å lage en bok på forhånd til halloween, så kan du alltids lage en bok med bilder av de fantastiske kostymene til barna dine, som du kan ha for evig.


#Solentrostory - “Familiealbum”

“Drev du med "scrapbooking" på 90-tallet? Har du fortsatt fotoalbumene dine? Jeg tror aldri jeg kan kvitte meg med mine! En ting jeg liker med teknologi om dagen, er hvor lett det er å dokumentere minnene våre. Jeg har bokstavelig talt tusenvis av bilder av barna mine og familien ved fingertuppene. Men en ting jeg skulle ønske jeg gjorde oftere, er å printe dem. Før smarttelefonen pleide jeg å elske å printe ut og scrapbooke alle minnene mine.

Nylig fikk vi tatt familieportretter (av min talentfulle søster @essiegracek.) Endelig fikk jeg laget en bok, og jeg er så takknemlig for at jeg gjorde det. Jeg elsker å ha disse fotobøkene å bla i og minnes. Eliyanah elsker også og se igjennom boken, på bilder av pappa. Det er så søtt!

Takk, Solentro, for den vakre boken til å dokumentere alle disse minnene i! Jeg hadde det så gøy med å lage denne boken på nettsiden deres. Du kan skreddersy hele greia og få akkurat det utseende du ønsker deg!” - @shestepsbygrace på Instagram.


Eksepsjonell kundetilfredshet!

Vi forsøker iblant å med ord å beskrive følelsene som en bok medfører, men det er nesten umulig å sette alle disse følelsene i perspektiv – våre bok-skapere beskriver sine opplevelser best selv!

Om du lurer på noe når du lager din egen bok eller fotobok er du alltid velkommen til å kontakte oss på Solentro. Vi tar gjerne imot synspunkter og forslag!

Kundetjeneste
Telefon: 0046 40 - 44 55 35 eller 0046 40 - 78 300
E-post: info@solentro.com


Vennlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og gründere

Hos Solentro lager man sin egen bokfotobokfotoalbumbryllupsbokeksamensbok (yearbook), 
dåpsbokminnebokbloggbokavskjedsbok"min første bok"
- enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du er kunde eller har opprettet en konto hos Solentro.

Kan du ikke lese dette nyhetsbrevet? 
Klikk her.
Vil du avslutte abonnementet ditt? Klikk her.