Hos Solentro lager man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bryllupsbok, eksamensbok (yearbook), dåpsbok, minnebok, bloggbok, avskjedsbok, "min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

solentro.no

Sørg for å få julegavene dine i tide. Normal leveringstid: 1-2 uker.

Før jul kommer julenissen til å levere mye raskere enn vi pleier. For at julenissen skal kunne levere bestillingen din før jul, vil vi gjerne motta bestillingen din så snart som mulig, ikke senere enn klokken 02:00, tirsdag den 17. desember!*


Jo raskere du bestiller, desto raskere kan vi sende den til deg.

*Hvis bestillingen din inneholder mange bøker og/eller en stor bok, kan leveringstiden bli noe lengre. Solentro kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser eller uaktsom håndtering fra distributørens side. Hvis du vil være sikker på at du mottar bestillingen i god tid før jul, bør du legge den inn allerede i begynnelsen av desember.


Gjør denne julen uforglemmelig!

Alle fortjener å føle seg spesielle fra tid til annen, og vi vet nøyaktig hvordan du kan få det til. Lag julegavene dine selv i år, og vi forsikrer deg om at det blir årets gave.

Har du en bokidé til hele familien, eller vil du bare holde av en til deg selv?

Ikke glem vår fantastiske mengderabatt:
½ pris!Bestill mer enn 1 eksemplar av samme bok så får du alle etterfølgende bøker for halve prisen i samme bestilling! (OBS! Gjelder ikke BASIC hvor rabatten allerede er innregnet i mengdebestillingen.)


#solentrostory – «Familiealbum»

«Å se de små hendene hennes (og de små valkene) i vårt første familiealbum varmer mammahjertet mitt. Det er noe eget med det å holde ordentlige papirbilder i hendene, og jeg bare elsker det.

Å bla gjennom sidene i et fotoalbum med familie og venner – det er så godt for sjelen. En naturlig måte å senke tempoet på – fylt med sofakos, latter og samvær.

Denne nydelige fotoboken er fra Solentro, og det var så enkelt å lage en minnebok som vi en dag kan gi til jentene våre.» - @amanda.evamae

Vil du få muligheten til å synes på Instagram-strømmen vår? Hashtag #solentrostory med et bilde av boken din og et par linjer om boken, hvordan du mottok den, om det var en gave eller andre tanker om boken. Alternativt kan du maile oss et bilde av boken din med en tilhørende tekst.


Eksepsjonell kundetilfredshet!

Vi forsøker iblant å med ord å beskrive følelsene som en bok medfører, men det er nesten umulig å sette alle disse følelsene i perspektiv – våre bok-skapere beskriver sine opplevelser best selv!

Om du lurer på noe når du lager din egen bok eller fotobok er du alltid velkommen til å kontakte oss på Solentro. Vi tar gjerne imot synspunkter og forslag!

Kundetjeneste
Telefon: 0046 40 - 44 55 35 eller 0046 40 - 78 300
E-post: info@solentro.com


God jul!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og gründere

Hos Solentro lager man sin egen bokfotobokfotoalbumbryllupsbokeksamensbok (yearbook), 
dåpsbokminnebokbloggbokavskjedsbok"min første bok"
- enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du er kunde eller har opprettet en konto hos Solentro.

Kan du ikke lese dette nyhetsbrevet? 
Klikk her.
Vil du avslutte abonnementet ditt? Klikk her.