Hos Solentro lager man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bryllupsbok, eksamensbok (yearbook), dåpsbok, minnebok, bloggbok, avskjedsbok, "min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

solentro.no

Fotoalbum er fantastiske å ta frem av og til for å mimre og tenke på fine stunder. De minner oss om de gode tidene vi har opplevd, og er en utmerket måte å vise ungene fine øyeblikk fra oppveksten deres på!

Vet du at du kan gjøre om de gamle fotoalbumene dine til ekte bøker?

Skann bildene dine eller bruk et digitalkamera med god belysning for å oppgradere dem til et nytt, digitalt format. Last deretter opp de nye bildene til kontoen din på Solentro.

La oss trykke en fotobok for deg, og bruk vår fantastiske mengderabatt på eksemplarer til resten av familien. Dette er en flott måte å ta vare på de dyrebare bildene dine på. Gi dem nytt liv i trykt format!

Den nye boken lagres på bokkontoen din så lenge du vil! Hvis du mister eller får skader på originalen, er den utrolig enkel å erstatte!


#solentrostory – Min første bok

“Hver måned av Charlestynns første leveår, fikk jeg noen av bildene jeg tok hver måned trykt i en fotobok. Jeg blar ofte gjennom bildene {selvsagt på randen av tårer} og undrer meg over hvordan tiden har flydd. Fra nå av skal jeg lage årbøker med familiens eventyr + øyeblikk, da jeg ikke har kapasitet til å lage en ny bok hver måned. Jeg har derfor lett etter en bedrift som lar meg ta de kreative tøylene + lar meg bestemme layout, om jeg vil ha tekst eller ikke o.l., og helst uten å sprenge budsjettet mitt.

Det var utrolig gøy å plassere bildene mine + enda morsommere å designe layouten på hver side. Det som dumpet ned i postkassen var en supersøt bok, trykt på en lekker måte. Charley elsket å se seg selv + familiens ansikter som tittet tilbake på henne!” - @shayde_of_life


Eksepsjonell kundetilfredshet!

Vi forsøker iblant å med ord å beskrive følelsene som en bok medfører, men det er nesten umulig å sette alle disse følelsene i perspektiv – våre bok-skapere beskriver sine opplevelser best selv!

Om du lurer på noe når du lager din egen bok eller fotobok er du alltid velkommen til å kontakte oss på Solentro. Vi tar gjerne imot synspunkter og forslag!

Kundetjeneste
Telefon: 0046 40 - 44 55 35 eller 0046 40 - 78 300
E-post: info@solentro.com


Vennlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og gründere

Hos Solentro lager man sin egen bokfotobokfotoalbumbryllupsbokeksamensbok (yearbook), 
dåpsbokminnebokbloggbokavskjedsbok"min første bok"
- enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du er kunde eller har opprettet en konto hos Solentro.

Kan du ikke lese dette nyhetsbrevet? 
Klikk her.
Vil du avslutte abonnementet ditt? Klikk her.