Hos Solentro lager man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bryllupsbok, eksamensbok (yearbook), dåpsbok, minnebok, bloggbok, avskjedsbok, "min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

solentro.no
Påske

Påskeharen er like rundt hjørnet, og han har noen egg-stra spennende nyheter til deg. Siden våren er kommet, og mange av oss pynter hjemmene våre til påske, gir vi også produktene våre en makeover.

Hils på vårt nye produkt – Hardcover Basic. Hardcover Basic leveres med et svart-hvitt sider, og passer perfekt for deg som skriver mye, og som ønsker en stabil og solid bok.

Paperback sier farvel og erstattes med Softcover Basic. Softcover Basic er et produkt som har høyere kvalitet enn en tradisjonell paperback.

Noen av produktene våre forblir de samme, men vil bli presentert med et nytt navn:
Hardcover heter nå Hardcover Premium.
Softcover heter nå Softcover Premium.


#Solentrostory - ”Minnet om deg”

Skrivingen har alltid vært en del av livet mitt, men jeg har aldri turt å dele historiene mine med noen – ikke før jeg følte de var gode nok til at andre kunne lese dem. Med hjelp fra min beste venn Ida Kristoffersson, fikk jeg ikke bare gode råd og tips på veien, hun hjalp meg også med å designe de vakre omslagene mine. Uten Ida hadde ikke dette vært mulig.

Boken ”Minnet om deg” ble til da jeg slo sammen tre verdener – nåtid, fortid og fremtid. Jeg hadde aldri lest om dette før, og skapte en verden der jeg fikk lov til å bestemme. Selvfølgelig krydret jeg denne verden med kjærlighet, spenning og dramatikk. Ingen kan stoppe fantasien min, for dette er min bok og min verden, og du er velkommen til å bli en del av den.

Takket være Solentro har jeg kunnet dele tre bøker med mine venner og familiemedlemmer, noe som har gjort at jeg vil skrive mer. Hver gang utfordrer jeg meg selv, og ingenting kan stoppe meg når jeg først har begynt! - Olivia Warghed


Eksepsjonell kundetilfredshet!

Vi forsøker iblant å med ord å beskrive følelsene som en bok medfører, men det er nesten umulig å sette alle disse følelsene i perspektiv – våre bok-skapere beskriver sine opplevelser best selv!

Om du lurer på noe når du lager din egen bok eller fotobok er du alltid velkommen til å kontakte oss på Solentro. Vi tar gjerne imot synspunkter og forslag!

Kundetjeneste
Telefon: 0046 40 - 44 55 35 eller 0046 40 - 78 300
E-post: info@solentro.com


Vennlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og gründere

Hos Solentro lager man sin egen bokfotobokfotoalbumbryllupsbokeksamensbok (yearbook), 
dåpsbokminnebokbloggbokavskjedsbok"min første bok"
- enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du er kunde eller har opprettet en konto hos Solentro.

Kan du ikke lese dette nyhetsbrevet? 
Klikk her.
Vil du avslutte abonnementet ditt? Klikk her.