FB Skip to main content

Boktyper: Solentro Hardcover oversikt

Hardcover Deluxe (omslag og innlegg i full farge)

Denne førsteklasses boken med fotobok-kvalitet tilfredsstiller våre profesjonelle brukere – du kan velge mellom matt og blankt omslag.
Sidene er av papir av høyeste kvalitet (170 g) og er laget spesielt for digital printing. Holdbarheten og stabiliteten til denne boken skiller den fra andre, og den er et perfekt valg for en profesjonell fotobok.

Solentro Hardcover Basic høy kvalitet

Hardcover Premium (omslag og innlegg i full farge)

Vår hardcoverbok er et eksklusivt valg og tilfredsstiller svært høye krav.
Sidene trykkes på vår høykvalitets 130 grams MultiArt Silk papir spesielt tilpasset for digitaltrykk. Boken er hardcover med et laminert omslag - du velger selv om du vil ha matt eller blankt bokomslag. Boken kjennetegnes av en svært høy stabilitet og lang livslengde. Hardcover er et perfekt valg for en eksklusiv høykvalitetsbok som lett kan gis som gave.

Boktyper: Solentro Hardcover Basic profesjonell innbinding

Ny! Hardcover Basic (perm i helfarge, svart/hvit innside)

Boken vår med svart/hvitt stivt omslag er det perfekte valget for deg som ønsker å skrive ut mange bøker i svart/hvitt. Minimum 10 bøker per bestilling.
Det matte omslaget er laminert i hel farge på et stivt og slitesterkt 3 mm pappomslag. Den svarte/hvite innsiden består av ubehandlet Arctic Matt 115 g papir av meget høy kvalitet. Et utmerket valg for deg som for eksempel ønsker å utgi din egen bok.

Solentro Softcover Premium profesjonell innbinding

Softcover Premium (omslag og sider i farger)

Et høykvalitetsvalg med samme gode limbinding som vår hardcover, men med et mykere omslag.
Sidene trykkes på vårt høykvalitets 130 grams MultiArt Silk papir spesielt tilpasset til digitaltrykk. Det myke laminerte omslaget av kartong er på 240 gram - du velger selv om du vil ha matt eller blankt bokomslag.

Boktyper: Solentro Softcover Basic profesjonell innbinding

Softcover Basic (perm i helfarge, svart/hvit innside)

Vår Softcover Basic er et perfekt valg for den som vil trykke mange bøker med svart/hvite sider og ubestrøket papir - akkurat som bøkene i bokhandelen.
Omslaget (i farger) mattlamineres i 4 farger på Invercote G 240 grams papir. Sidene består av ubestrøket Arctic Matt 115 g papir. Et utmerket valg for den som f.eks. vil gi ut sin egen bok. Softcover Basic tilbys til en veldig konkurransedyktig pris. Minimum antall ved bestilling er 10 stk.

Boktyper: Solentro Spiral profesjonell innbinding

Spiralbinding (omslag og sider i farger)

En bok med spiralbinding gir et proft og imponerende inntrykk.
Sidene trykkes på vårt høykvalitets 170 grams MultiArt Silk papir spesielt tilpasset for digitaltrykk. Det laminerte omslaget trykkes på 250 grams papir - du velger selv om du vil ha matt eller blankt bokomslag. Over dette monteres et frostet omslag i hardplast, foran og bak, noe som gir et robust og vakkert utseende. Spiralbindingen er perfekt for trykksaker og bøker som skal være lette å slå opp og lette å beholde oppslåtte.
Boktyper: Solentro Staple profesjonell innbinding

Heftebinding (omslag og sider i farger)

En enkel og vakker heftebundet bok som er klammeheftet.
Sidene trykkes på vårt høykvalitets 170 grams MultiArt Silk papir spesielt tilpasset digitaltrykk. Det laminerte omslaget trykkes på 250 grams papir - du velger selv om du vil ha matt eller blankt bokomslag.

Hos Solentro lager man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bryllupsbok, eksamensbok (yearbook), dåpsbok, minnebok, bloggbok, avskjedsbok, "min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Nyheter
bottom-banner-close