Hos Solentro lager man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bryllupsbok, eksamensbok (yearbook), dåpsbok, minnebok, bloggbok, avskjedsbok, "min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

solentro.no

Enten du skal...

... har vi verktøyet du trenger for å lage din egen bok
– slik at du kan ta vare på påskeminnene for alltid.


#solentrostory – Familieårbok

"En dag om mange år kommer Penelope og jeg til å sitte i en seng som denne og se gjennom den samme boken, og jeg kommer til å huske akkurat dette øyeblikket ... da hun prøvde å spise alle sidene.

Men helt ærlig! Jeg er fortsatt kjempefornøyd med denne familieårboken vi har laget hos Solentro! Kvaliteten på fotobøkene deres er fantastisk, og det å kunne tilpasse sidelayout (i alle former og varianter!) forandrer alt når det kommer til selvkomponerte fotobøker.

Vi kommer alltid til å sette pris på denne boken – og alle de andre vi kommer til å lage hvert år ... med mindre Penelope spiser dem opp først lol."  - @making_mckenzies


Eksepsjonell kundetilfredshet!

Vi forsøker iblant å med ord å beskrive følelsene som en bok medfører, men det er nesten umulig å sette alle disse følelsene i perspektiv – våre bok-skapere beskriver sine opplevelser best selv!

Om du lurer på noe når du lager din egen bok eller fotobok er du alltid velkommen til å kontakte oss på Solentro. Vi tar gjerne imot synspunkter og forslag!

Kundetjeneste:
Telefon: 0046 40 - 44 55 35 eller 0046 40 - 78 300
E-post: info@solentro.com


God påske!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og gründere

Hos Solentro lager man sin egen bokfotobokfotoalbumbryllupsbokeksamensbok (yearbook), 
dåpsbokminnebokbloggbokavskjedsbok"min første bok"
- enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du er kunde eller har opprettet en konto hos Solentro

Kan du ikke lese dette nyhetsbrevet? Klikk her.
Vil du avslutte abonnementet ditt? Klikk her.