FB Skip to main content

"Når russetiden nærmet seg og jeg skulle skilles fra mine klassekamerater ville jeg ha et minne med meg. Da fant jeg Solentro. Ved hjelp av en enkel invitasjonstjeneste inviterte jeg kompiser til å skrive hilsener og sende foto som gikk rett inn i min studentbok. Etter to uker kom en kjempefin bok i posten! Det ble en utrolig flott yearbook!"
/Emelie

Venter russetiden? En kjempefin tid som man vil kunne gjenoppleve. Inviter dine klassekamerater til å skrive en hilsen til deg og samle alt i en egen studentbok/yearbook/klassebok som blir til et minne for livet. Vi håper du har hatt en fantastisk klasseforstander. Gjett om din lærer vil sette pris på en ordentlig bok med personlige hilsener fra hver og en i klassen? En minnebok for livet!

En eksamensbok er et fantastisk minne for alle!

Tips! Bruk den e-postbaserte invitasjonstjenesten så sendes vennenes hilsener automatisk rett inn i studentboken. Solentro hjelper deg med å lage din yearbook!

Hos Solentro lager man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bryllupsbok, eksamensbok (yearbook), dåpsbok, minnebok, bloggbok, avskjedsbok, "min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Nyheter
bottom-banner-close