FB Skip to main content

"Jeg ble så glad når jeg oppdaget at jeg kunne lage en egen bok og bruke alle de tekstene jeg har samlet opp gjennom årene. Nå har jeg mine egne bøker, vakre og i herlige farger med lekker design for mine oppskrifter, dikt og andre tekster. Jeg trykket til og med et lite hefte med en brevtekst som ble en personlig gave til en venn."
/Lisa, 39 år

Gjør noe med alle dine tekster og det du skaper! Du har kanskje en liten fortelling, dikt, brev, dagbok, blogg eller en annen tekst? Det er kjempeenkelt å samle dine tekster og designe en egen bok. Velg blant mengder av designer og illustrasjoner. Du kan til og med laste opp egne bilder - lag en egen bok!

Hos Solentro lager man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bryllupsbok, eksamensbok (yearbook), dåpsbok, minnebok, bloggbok, avskjedsbok, "min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Fantastisk service
Fantastisk service. Så hjelpsomme og hyggelig, til og med på telefon en søndagsmorgen ;) Kjempebra kvalitet på produktet, intet å utsette. Anbefaler alle å bestille hos de.
Marita
Jeg har laget en bok om min mors…
Jeg har laget en bok om min mors barndom og oppvekst. Skannet en del bilder som fikk plass i boka. Var godt fornøyd med sidemalene, prosessen og det ferdige resultatet. Bestilte boka i 8 eksemplarer en lørdag kveld, og seks dager etter ble bøkene levert på døra.
Bjørn Bekkevoll
Nyheter
bottom-banner-close