FB Skip to main content

"Vi laget en bryllupsbok på nettet, og ved hjelp av en enkel e-postbasert invitasjonstjeneste inviterte vi bryllupsgjenstene til å skrive hilsener rett inn i boken. Vi la også opp litt bilder fra bryllupet og etter to uker kom en innbundet vakker bok med hardback hjem i posten. Et minne for livet!"
/Emma & Anders

Isteden for å skrive spredte hilsener i en gjestebok under bryllupet finnes det nå en mulighet for å lage en egen og personlig bryllupsbok av høyeste kvalitet! En gave som blir satt pris på under utdrikkingslaget eller på bryllupsdagen – til andra såvel som deg selv – design din egen bryllupsbok!

Tips! Bruk den e-postbaserte invitasjonstjenesten så sendes gjestenes hilsener automatisk rett inn i boken.

Lag din egen bryllupsbok i dag!

Hos Solentro lager man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bryllupsbok, eksamensbok (yearbook), dåpsbok, minnebok, bloggbok, avskjedsbok, "min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Fantastisk service
Fantastisk service. Så hjelpsomme og hyggelig, til og med på telefon en søndagsmorgen ;) Kjempebra kvalitet på produktet, intet å utsette. Anbefaler alle å bestille hos de.
Marita
Jeg har laget en bok om min mors…
Jeg har laget en bok om min mors barndom og oppvekst. Skannet en del bilder som fikk plass i boka. Var godt fornøyd med sidemalene, prosessen og det ferdige resultatet. Bestilte boka i 8 eksemplarer en lørdag kveld, og seks dager etter ble bøkene levert på døra.
Bjørn Bekkevoll
Nyheter
bottom-banner-close