FB Skip to main content

"Når vår sønn skulle døpes ville vi gi noe spesielt. Vi oppdaget Solentro på nettet hvor vi kunne lage en egen bok. Med en enkel invitasjonstjeneste inviterte vi slekten til å bidra med tekster som gikk rett inn i boken. Det var også lett å laste opp egne bilder. Det ble en fantastisk liten historie om oss, han og livet i stort og smått. En egen dåpsbok som vi tror han kommer til å ha mye glede av i livet."
/Mia og Per

Lei av tinnkopper og skjeer? Gi bort en vakker dåpsbok med personlige hilsener og bilder som beveger. Bruk den e-postbaserte invitasjonstjenesten så sendes hilsener og foto automatisk rett inn dåpsboken - et minne for livet

Hos Solentro lager man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bryllupsbok, eksamensbok (yearbook), dåpsbok, minnebok, bloggbok, avskjedsbok, "min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Fantastisk service
Fantastisk service. Så hjelpsomme og hyggelig, til og med på telefon en søndagsmorgen ;) Kjempebra kvalitet på produktet, intet å utsette. Anbefaler alle å bestille hos de.
Marita
Jeg har laget en bok om min mors…
Jeg har laget en bok om min mors barndom og oppvekst. Skannet en del bilder som fikk plass i boka. Var godt fornøyd med sidemalene, prosessen og det ferdige resultatet. Bestilte boka i 8 eksemplarer en lørdag kveld, og seks dager etter ble bøkene levert på døra.
Bjørn Bekkevoll
Nyheter
bottom-banner-close