Hos Solentro lager man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bryllupsbok, eksamensbok (yearbook), dåpsbok, minnebok, bloggbok, avskjedsbok, "min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

solentro.no

Å være russ i år er litt annerledes enn andre år, men det betyr ikke at det ikke fortsatt er en utmerket mulighet til å feire mange års skolegang på.

De siste ukene har vi sett mange gode eksempler på folk som holder kontakten med middager og quizkvelder sammen på nettet.

Hos Solentro ønsker vi å gjøre det lettere for russen å skape minner mens de er hjemme. Med vår «Inviter andre»-funksjon kan man ta kontakt med medelever og lage en årbok fylt med minner fra alle i kullet – på en måte som er trygg for alle – før veiene etter hvert skilles!


#solentrostory – Fotobok

«I denne vanskelige perioden er jeg glad for at jeg får #blihjemme med barna, spesielt med Ellie. Hun forstår ikke helt hvorfor mamma ikke går på jobb, hvorfor vi ikke kan ta henne med til favorittbutikken hennes, og hvorfor hun ikke går på skolen, men hun tilpasser seg godt.

Vi har gjort det til en rutine i det siste at vi enten fargelegger eller leser en bok i «pausen til mamma», og jeg hadde lyst til å overraske henne litt. Jeg viste henne denne nye, innbundne fotoboken som jeg laget hos Solentro. Det var første gang hun fikk se den, og hun elsket den!» - @fellowfashionista


Eksepsjonell kundetilfredshet!

Vi forsøker iblant å med ord å beskrive følelsene som en bok medfører, men det er nesten umulig å sette alle disse følelsene i perspektiv – våre bok-skapere beskriver sine opplevelser best selv!

Om du lurer på noe når du lager din egen bok eller fotobok er du alltid velkommen til å kontakte oss på Solentro. Vi tar gjerne imot synspunkter og forslag!

Kundetjeneste:
Telefon: 0046 40 - 44 55 35 eller 0046 40 - 78 300
E-post: info@solentro.com


Vennlig hilsen!

/Hampus & Tobias Schildfat, brødre og gründere

Hos Solentro lager man sin egen bokfotobokfotoalbumbryllupsbokeksamensbok (yearbook), 
dåpsbokminnebokbloggbokavskjedsbok"min første bok"
- enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du er kunde eller har opprettet en konto hos Solentro

Kan du ikke lese dette nyhetsbrevet? Klikk her.
Vil du avslutte abonnementet ditt? Klikk her.