FB Skip to main content

Vennligst vent, vi forbereder plakatforhåndsvisningen for deg...

Lag din egen plakat

1

Laste opp

2

Justere

3

Bekrefte

49.9

Dra og slipp en fil eller klikk for å legge til bilde

your image
Trykk på bildet for å flytte og rull for å zoome inn/ut

$ 49.9

  • Størrelse:
  • Presentasjon:
  • Pris:
  • Ramme:

Lag din egen tilpassede plakat med vårt brukervennlige designverktøy. Du kan laste opp ditt eget bilde, beskjære det og velge en ramme for å få plakaten til å skille seg ut. Vårt designverktøy er intuitivt og brukervennlig, så du trenger ingen designerfaring for å lage en vakker plakat. Når du er fornøyd med designet ditt, trykker vi det for deg på papir av høy kvalitet og leverer en plakat som oppfyller dine forventninger. Plakatene våre er perfekte for å dekorere hjemmet eller kontoret, og de er flotte gaver til venner og familie. Kom i gang i dag og sett ideene dine ut i livet!

Last opp

Du kan laste opp bildet ditt til verktøyet vårt. Du kan velge hvilket som helst bilde du vil ha trykt på plakaten. Du kan laste opp bildet fra datamaskinen eller mobilenheten.

Juster

Du kan justere bildet slik at det passer til plakaten. Du kan beskjære bildet slik at det passer til størrelsen på plakaten. Du kan også velge en ramme til plakaten.

Kjøp

Når du har lastet opp og justert bildet ditt, kan du kjøpe plakaten. Vi trykker den for deg og leverer en plakat som oppfyller dine forventninger.

Nyheter