FB Skip to main content

Aldri før har det blitt laget så mange bøker hos Solentro:

420 000 bokkontoer er åpnet og titusentalls bøker er trykket og sendt ut!

Fantastisk service
Fantastisk service. Så hjelpsomme og hyggelig, til og med på telefon en søndagsmorgen ;) Kjempebra kvalitet på produktet, intet å utsette. Anbefaler alle å bestille hos de.
Marita
Vakkert
Rimelig pris. Rask levering fra Malmø i Sør Sverige til Bodø i Nord Norge. Og nydelig resultat. Mottaker av minneboka ble kjempeglad 😄 Tusen takk.
Kunde
Produktet var veldig bra
Produktet var veldig bra. Syntes også opplegget med å sette sammen boka var enkelt og greit, Og boka kom fort frem. Kommer helt klart til og bruke Solentro igjen .
Lavkarbofokus
I anledning et jubileum i familien har …
I anledning et jubileum i familien har vi laget en jubileumsbok på 92 sider. Dette var en helt ny erfaring, og bruken av Solentros internett-side fungerte utmerket for oss, ikke minst etter at vi litt ut i prosessen fant ut at vi kunne lage vårt eget sideoppsett (layout for oppsett av foto og tekst). Av mulige forbedringer ville vi sette pris på om programmet også kunne importere .pdf-filer, i tillegg til word og foto-format. Kvaliteten på foto og tekster når vi fikk boken fysisk, var overraskende bra, ikke minst også fordi omslag og sidene i boka har en høy kvalitet (matt omslag (valgfritt) og sidene i silkematt kvalitet (130 g/m2). Både sort-hvitt og farger gjengitt utmerket. Service underveis hadde vi lite behov for, men en henvendelse pr mail ble raskt besvart. Vh Brede Norderud, Jar, Norge
Brede Norderud
Rask levering
Rask levering. Hyggelig og kjapp kundeservice. Svært fornøyd.
Helena Marie Myrtveit
Veldig god kundeservice
Veldig god kundeservice - raske og hjelpsomme svar. Produktet ble veldig profesjonelt utført og i samsvar med slik jeg så det i forhåndsvisning.
Bendik Ulla
Jeg har laget en bok om min mors…
Jeg har laget en bok om min mors barndom og oppvekst. Skannet en del bilder som fikk plass i boka. Var godt fornøyd med sidemalene, prosessen og det ferdige resultatet. Bestilte boka i 8 eksemplarer en lørdag kveld, og seks dager etter ble bøkene levert på døra.
Bjørn Bekkevoll
Kjempefornøyd!
Jeg har laget og kjøpt to bøker fra Solentro. Bøkene ble veldig fine og leveringstiden var kort. Jeg fikk de levert i postkassen kun tre virkedager etter bestilling. Kjempefornøyd!
Kvinne, Oslo
Veldig fornøyd.
Veldig fornøyd. Fikk laget meg en bok hos Solentro. Veldig lettvint med alt som er tilrettelagt på siden deres. Rask behandling og levering. Boken er jeg godt fornøyd med.
Tove Grønli
Heilt Konge
"Eg har nytta Solentro som leverandør av billedbøker med små tekster i fleire år. Her er ei tilbake melding frå ein av dei som får desse bøkene: ""Jeg har i dag mottatt kopi av ditt fotoalbum med kommentarer. Takk for at du deler dine ferieminner med meg. Forresten, jeg dro kjensel på en rekke av deltakarene i boka som landet og Kongen kan være stolte av. Og så vakker poesi og flotte dikt. Boka fortjener terningkast 10 på Richters skala. Praktverk. Også jeg, som har stud.fag som redaktøren, må innrømme at dette blir den første regningen i år som jeg betaler med glede."""
trond sundby
Fornøyd med både bøker
Fornøyd med både bøker, levering og service 😊😊
Hanna Felicia Lange
Lovise os Sivert Wiggens søsken m/etterkommere
Hei. Det jeg vil si , er at jeg er veldig fornøyd. Har ikke noe å sammenligne med dere med. Boken var utmerked.
Eva Balstad

Hos Solentro lager man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bryllupsbok, eksamensbok (yearbook), dåpsbok, minnebok, bloggbok, avskjedsbok, "min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Nyheter
bottom-banner-close