Skip to main content

Solentro ble grunnlagt av brødrene Hampus og Tobias Schildfat og lanseringen fant sted i begynnelsen av 2008. I den svenske TV-serien Draknästet fikk de stor oppmerksomhet når de slo dragene og en investering på 1.5 millioner kroner. I dag er Solentro et globalt foretak Solentro tilbyr til og med forfatterpakke til de som vil gi ut sine bøker. Solentro hjelper til med trykk- og utviklingstjenester men du som forfatter eier alltid rettighetene til dine egne bøker. Solentro bokslagetjeneste er helt nettbasert og ingen nedlasting av program er nødvendig. Solentro finnes nå på engelsk, svensk, tysk, dansk, finsk, norsk, spansk, nederlandsk, italiensk og fransk og har kunder i mer enn 30 land. Vår visjon er å være verdens beste sted for å lage egne bøker.

Styret i Solentro

Peter Jungbeck, styreleder

Grunnla i 1982 EuroFlorist og var en av pionerene innen blomsterformidling via Internet med oppstart i 1995. Peter Jungbeck var VD for selskapet fra starten av til han gikk av i september 2008. Han satt deretter i styret og var nest største eier i selskapet, som er den ledende blomsterformidleren i Europa med en omsetning på knapt 2 milliarder SEK årlig, fram til hele selskapet ble solgt i desember 2021.

Hampus Schildfat, styremedlem

Bachelor i litteratur/film fra Lunds universitet og University of Santa Barbara, California. Tidligere manusanalytiker på Spyglass Entertainment i Hollywood hvor han har produsert filmer som 27 Dresses (2008). I Sverige har han arbeidet blant annet for Svensk filmindustri med Göta Kanal 2, Rosa-the movie og Arn-filmene. Han har også vært virksom som prosjektleder og AD på reklamebyrå med kunder som Leaf og Findus. Grunnlegger og VD for Solentro siden 2008.

Tobias Schildfat, styremedlem

Mastergrad fra Lunds universitet og Napier Business School i Edinburgh med spesialisering i lederskap og markedsføring. Har vært virksom som aksjemegler på Handelsbanken og som mellomleder på Findus. Har gitt ut flere bøker og har blant annet skrevet ”Vägen till din första miljon”, en suksessbok som har toppet salgslistene og blitt solgt i over 100 000 eksemplar. Gjesteforeleser i markedsføring ved John Cabot University i Roma. Grunnlegger og VD for Solentro siden 2008.


Hos Solentro lager man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bryllupsbok, eksamensbok (yearbook), dåpsbok, minnebok, bloggbok, avskjedsbok, "min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Hva slags bok vil du lage?

Fotobok - kjempeenkelt å samle dine foto og designe din egen fotobok. Du har full kreativ frihet når du lager en egen fotobok eller et fotoalbum!
Roman/dikt - lag en egen bok av alla dine tekster og dikt! Det er kjempeenkelt å samle dine tekster og designe din bok - lag en egen bok!
Bloggbok - uansett hva du blogger om så er det en fantastisk følelse å ha sin egen blogg trykket som en ordentlig bok stående i bokhyllen - lag din egen bloggbok du også!
Bryllupsbok - hvorfor skrive spredte hilsener i en gjestebok under bryllupet når du kan lage en egen og personlig bryllupsbok! En gave som blir satt pris på i utdrikkingslaget eller på bryllupsdagen - design din egen bryllupsbok!
Minnebok - når noen går bort finnes minnene igjen. Lag din egen minnebok. Be de pårørende beskrive den avdøde som person, samle tekstene, dødsannonsen og begravelsesprogrammet samt foto. Samlet i en vakker minnebok.
Min første bok - legg inn tekst, lad opp bilder, velg design og samle alt i en vakker bok av høyeste kvalitet. Et uslåelig minne for hela familien - lag din egen "Min første bok" i dag!
Kokebok - Lag en vakker kokebok!
Eksamensbok - be dine klassekamerater om å skrive en hilsen til deg og samle det hele i en egen studentbok / yearbook / klassebok / eksamensbok som blir til et minne for livet.
Fødselsdagsbok - det var sånn det hele begynte, vi ville gi bort noe unikt som gave til vår far på hans fødselsdag. Vi kontaktet venner og familie, bad dem beskrive han som person og satte sammen tekstene til en fødselsdagsbok - lag en egen bok du også!
Avskjedsbok - gi bort noe som rører og blir et minne for livet - en egen avskjedsbok! Vi tør å love at en fotobok med personlige hilsener og bilder fra kollegene er en gave som blir satt pris på. Bruk den e-postbaserte innbydelsetjenesten så sendes hilsener og foto automatisk rett inn i boken.
Dåpsbok - gi bort en vakker dåpsbok med personlige hilsener og bilder som rører. Skriv ned morsomme hendelser og minner fra barnets første dager i livet - barnets egen dåpsbok!
Nyheter
bottom-banner-close