FB Skip to main content

Solentro ble grunnlagt av brødrene Hampus og Tobias Schildfat og lanseringen fant sted i begynnelsen av 2008. I den svenske TV-serien Draknästet fikk de stor oppmerksomhet når de slo dragene og en investering på 1.5 millioner kroner. I dag er Solentro et globalt foretak Solentro tilbyr til og med forfatterpakke til de som vil gi ut sine bøker. Solentro hjelper til med trykk- og utviklingstjenester men du som forfatter eier alltid rettighetene til dine egne bøker. Solentro bokslagetjeneste er helt nettbasert og ingen nedlasting av program er nødvendig. Solentro finnes nå på engelsk, svensk, tysk, dansk, finsk, norsk, spansk, nederlandsk, italiensk og fransk og har kunder i mer enn 30 land. Vår visjon er å være verdens beste sted for å lage egne bøker.

Styret i Solentro

Peter Jungbeck, styreleder

Grunnla i 1982 EuroFlorist og var en av pionerene innen blomsterformidling via Internet med oppstart i 1995. Peter Jungbeck var VD for selskapet fra starten av til han gikk av i september 2008. Han satt deretter i styret og var nest største eier i selskapet, som er den ledende blomsterformidleren i Europa med en omsetning på knapt 2 milliarder SEK årlig, fram til hele selskapet ble solgt i desember 2021.

Hampus Schildfat, styremedlem

Bachelor i litteratur/film fra Lunds universitet og University of Santa Barbara, California. Tidligere manusanalytiker på Spyglass Entertainment i Hollywood hvor han har produsert filmer som 27 Dresses (2008). I Sverige har han arbeidet blant annet for Svensk filmindustri med Göta Kanal 2, Rosa-the movie og Arn-filmene. Han har også vært virksom som prosjektleder og AD på reklamebyrå med kunder som Leaf og Findus. Grunnlegger og VD for Solentro siden 2008.

Tobias Schildfat, styremedlem

Mastergrad fra Lunds universitet og Napier Business School i Edinburgh med spesialisering i lederskap og markedsføring. Har vært virksom som aksjemegler på Handelsbanken og som mellomleder på Findus. Har gitt ut flere bøker og har blant annet skrevet ”Vägen till din första miljon”, en suksessbok som har toppet salgslistene og blitt solgt i over 100 000 eksemplar. Gjesteforeleser i markedsføring ved John Cabot University i Roma. Grunnlegger og VD for Solentro siden 2008.


Hos Solentro lager man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bryllupsbok, eksamensbok (yearbook), dåpsbok, minnebok, bloggbok, avskjedsbok, "min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Nyheter
bottom-banner-close