facebook_pixel

Når du lager din egen bok eller fotobok skal det være enkelt og sikkert, og kjøpet skal være uten ubehagelige overraskelser.

Klikk på en rubrikk for å vise eller skjule rubrikkens innhold.

Copyright - det er DIN bok!

Du er som bestiller av en egen bok eller fotobok ansvarlig utgiver og rettighetsinnhaver av innholdet - materialet du fremstiller forblir altså ditt. Dette innebærer at du fritt kan benytte, selge og distribuere bøker som du lager hos Solentro på egenhånd.

Opphavsrett

Du som kunde er alene ansvarlig for de tekster og bilder som lastes opp til Solentro. Kunden forsikrer at han/hun alene sitter på opphavsretten, copyright og alle andre rettigheter til de tekster og bilder som blir brukt til å produsere de bøker som kunden har bestilt.

Alle krenkelser mot disse rettigheter og de ettervirkninger det får, er kunden alene ansvarlig for. I de tilfeller hvor en tredje person sender krav som følge av opphavsrett og/eller andre rettigheter som tilhører denne, er Solentro uten erstatningsplikt.

Kunden garanterer også at ingen tekster eller bilder på noen måte bryter mot gjeldene lov, og da spesielt de lovene som gjelder mot barnepornografi, rasisme og/eller hets mot folkegrupper.

Design og det materialet som er tilpasset av Solentro eies til fulle av Solentro AB og er beskyttet under svensk og internasjonal opphavsrett.

All text, HTML, CSS, JavaScript, webbdesign, grafikk, logotyper, hjemmesidens design, produksjonsidens design og alt annet som finnes på www.solentro.no eies til fulle av Solentro AB og er beskyttet under svensk og internasjonal opphavsrett (om ingenting annet angis).

Denne intellektuelle eiendommen og muligheten til å lage din egen bok får ikke på noen måte lastes ned, kopieres eller på annet vis spres uten Solentros godkjennelse. Innholdet får heller ikke publiseres, manipuleres eller på noe annet vis forandres og/eller forvanskes uten Solentros skriftlige godkjenning.

Personvern

Vi følger den svenske personvernsloven (personuppgiftslagen - PUL). I følge denne loven må vi be deg si deg enig i at vi behandler og lagrer opplysninger om deg i vår database. Når du åpner en bokkonto hos Solentro eller hos noen av våre samarbeidspartnere, bekrefter du denne enigheten. All personlig informasjon du oppgir til oss, eller som vi får når du fullfører et kjøp, vil bli brukt til det formål å oppfylle våre forpliktelser overfor deg jevnlig i løpet av produksjonen av boken og i fremtidig kommunikasjon mellom Solentro, våre partnere og deg som kunde.

Opplysningene spares for at Solentro skal kunne fullføre sine forpliktelser til deg som konsument og administrere kampanjer, bedrive produktutvikling, lage statistikk, holde deg oppdatert via nyhetsbrev, samt gjennomføre markedsføring. Opplysningene hentes hovedsaklig fra konsumenten, men kan kompletteres med opplysninger fra offentlige register. Visse opplysninger behøves å gis videre til samarbeidspartnere, for eksempel trykkeri og postmyndighet. Opplysninger som ikke lenger behøves vil slettes.

Kunder som ønsker opplysninger om hvilke opplysninger som finnes angående han eller henne kan etter skriftlig søknad, som skal være undertegnet (sendt til Solentro AB, Anckargripsgatan 3, SE-211 19 Malmö), få gjeldene informasjon samt korrigeringer på eventuelle opplysninger som er feil.

Levering

Bestilte bøker leveres normalt innen 1-2 uker.

Vi lager din fotobok og bok med godt håndverk. Bøkene er skrevet ut og bundet individuelt. Vi benytter oss av de høyeste og mest oppdaterte utskriftsstandarder kombinert med lang erfaring fra tradisjonell bokbinding. Bøkene leveres i en robust pakke - alt for å gi deg den høyeste kvalitet!

Avhengig av forsendelsens størrelse og hvilken måte du har valgt å betale på, får du enten boken hjem i din postkasse eller en seddel slik at du kan hente den ut på nærmeste uthentingssted.

Dersom bestillingen din inneholder flere bøker og/eller en stor bok, kan leveringen ta noe lengre tid. Solentro kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle forsinkelser og uaktsom behandling forårsaket av distributøren.

Betaling

Bank-/kredittkort: Vi aksepterer Visa, MasterCard og Eurocard.

Faktura: Vilkår og betingelser for Klarna Faktura och Klarna Konto
Detaljerte vilkår for Klarna Konto finner du her (pdf)

Betalalternativ

Etter gjeldende lovgivning må du være fylt 18 år, eller ha foreldres/foresattes tillatelse fra fylte 16 år for kjøp over Internett.

Sikkerhet og personvern

Vi bruker Svenska Handelsbanken som betalingspartner, noe som betyr at alle betalinger er krypterte og sikret med SSL (Secure Sockets Layer), som er en av de beste garantier for Internetthandel.

Returrett

Solentro kan ikke tilby en generell returrett (angrefrist) på kjøp uten en spesiell grunn ettersom din bestilte bok er laget etter dine spesifiseringer. Ettersom du på forhånd kan se over din layout og kontrollere at kvalitetsaspekter som oppløsning, skarphet, tekst- og bildekvalitet m.m. oppfyller dine ønsker, er du ansvarlig for sluttproduktets kvalitet (Solentro garanterer ikke 100% fargegjengiving i de bøker som du bestiller). Unntaket et selvsagt om boken ikke holder de høye kvalitetskrav vi på Solentro har på våre produkter. I så fall må vi be deg om å senest innen 14 dager fra du har mottatt boken å kontakte vår kundetjeneste for videre instruksjoner om hvordan du skal forholde deg til en eventuell retur. Solentro kan dessverre ikke akseptere returer uten medfølgende returrapport. Eventuell erstatningleveranse skjer naturligvis helt uten kostnad for deg. Innen du returnerer defekt eller feillevert bok må vi be deg kontakte vår kundetjeneste per e-post eller via telefon.

Reklamasjoner

Solentro garanterer ikke 100% fargegjengiving i de bøkene du har bestilt. Fargegjengiving og lysskala kan være forskjellig fra det du ser på skjermen til det du ser i den ferdige boken - dette skjer på grunn av at en bildeskjerm projiserer lys mens et papir reflekterer det. Solentro garanterer at de bøker du har bestilt er teknisk feilfrie ved leveranse. Kvaliteten på for eksempel egne foto og bilder skapt i redigeringsprogram er avhengig av faktorer som oppløsning, lys, stødighet på kamera, programvare og installeringer med mere. Det er derfor viktig at du ved forhåndsgransking av din bok følger de advarsler som gis. Solentro kan for eksempel ikke ta ansvar for foto eller bilder som ikke har tilstrekkelig god kvalitet for å gjengis på trykk. Våre bøker skal selvsagt holde til normal bruk. I dette inngår naturligvis å bla og anvende boken. Men vi kan ikke garantere holdbarheten i de tilfeller man hardhendt åpner boken og dermed knekker ryggen. Solentro tar ikke ansvar for leveranseforsinkelser og uforsiktig håndtering eller skader forårsaket av transportselskaper.

Kontroll og sletting av data

Solentro forbeholder seg retten til å kontrollere de data som blir sendt til oss. Skulle det vise seg at de data som kunden har lagret bryter mot gjeldende lovgivning, forbeholder Solentro seg retten til å uten advarsel slette disse filene. Skulle det vise seg at de filene som har blitt lagret er av strafferettslig natur, forbeholder vi oss retten til å kontakte myndighetene for videre behandling.
Skulle det vise seg at en tredje part har innvendinger av rettslig natur mot det materialet kunden har lagret, forbeholder Solentro seg retten til å uten advarsel slette disse filene. Skulle det vise seg at en tredje parts innvending har vært feilaktige, tar Solentro ingen skyld for dette. Unntaket er i det tilfellet Solentro har handlet grovt uaktsomt eller bevisst slettet kundens filer.

Lovvalg

Tvister rundt disse vilkår skal avgjøres i forhold til svensk lov.
Solentro (organisasjonsnummer 556775-8445) følger Allmänna reklamationsnämndens (www.arn.se) anbefalinger.

Hos Solentro lager man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bryllupsbok, eksamensbok (yearbook), dåpsbok, minnebok, bloggbok, avskjedsbok, "min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Hva slags bok vil du lage?

Solentro - lag en egen bok

Vår visjon er å tilby den enkleste og beste måten for deg å lage en egen bok eller fotobok på. Les mer...

Fotobok - kjempeenkelt å samle dine foto og designe din egen fotobok. Du har full kreativ frihet når du lager en egen fotobok eller et fotoalbum!

Kokebok - Lag en vakker kokebok!

Fødselsdagsbok - det var sånn det hele begynte, vi ville gi bort noe unikt som gave til vår far på hans fødselsdag. Vi kontaktet venner og familie, bad dem beskrive han som person og satte sammen tekstene til en fødselsdagsbok - lag en egen bok du også!

Eksamensbok - be dine klassekamerater om å skrive en hilsen til deg og samle det hele i en egen studentbok / yearbook / klassebok / eksamensbok som blir til et minne for livet.

Minnebok - når noen går bort finnes minnene igjen. Lag din egen minnebok. Be de pårørende beskrive den avdøde som person, samle tekstene, dødsannonsen og begravelsesprogrammet samt foto. Samlet i en vakker minnebok.

Dåpsbok - gi bort en vakker dåpsbok med personlige hilsener og bilder som rører. Skriv ned morsomme hendelser og minner fra barnets første dager i livet - barnets egen dåpsbok!

Bryllupsbok - hvorfor skrive spredte hilsener i en gjestebok under bryllupet når du kan lage en egen og personlig bryllupsbok! En gave som blir satt pris på i utdrikkingslaget eller på bryllupsdagen - design din egen bryllupsbok!

Bloggbok - uansett hva du blogger om så er det en fantastisk følelse å ha sin egen blogg trykket som en ordentlig bok stående i bokhyllen - lag din egen bloggbok du også!

Avskjedsbok - gi bort noe som rører og blir et minne for livet - en egen avskjedsbok! Vi tør å love at en fotobok med personlige hilsener og bilder fra kollegene er en gave som blir satt pris på. Bruk den e-postbaserte innbydelsetjenesten så sendes hilsener og foto automatisk rett inn i boken.

Roman/dikt - lag en egen bok av alla dine tekster og dikt! Det er kjempeenkelt å samle dine tekster og designe din bok - lag en egen bok!

Min første bok - legg inn tekst, lad opp bilder, velg design og samle alt i en vakker bok av høyeste kvalitet. Et uslåelig minne for hela familien - lag din egen "Min første bok" i dag!

Nyheter
bottom-banner-close