Hos Solentro lager man sin egen bok, fotobok, fotoalbum, bryllupsbok, eksamensbok (yearbook), dåpsbok, minnebok, bloggbok, avskjedsbok, "min første bok" - enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Solentro

SLIK LAGER DU EN BOK          BOKSTØRRELSER         BOKTYPER         LEVERANSETID         KONTAKT

Inspirer vennene dine og nyt
bøker gratis!

MANGE VENNER = MANGE GRATIS BØKER

Kjære kunde,

Fortell vennene dine om Solentro. For hver venn du verver, får du en gratis bok*


Slik fungerer det

1.  Bruk linken vår «Verv en venn», og inviter dem til å lage en bok hos Solentro
2. Så snart vennen din har bestilt en bok, vil du få en gratis bok*

GI BORT & MOTTA

 
INVITER EN VENN
 

* Rabatten din har en verdi på 349 kr. Rabatten gjelder kun ved bestilling av bøker fra din konto, og kan ikke benyttes i kombinasjon med andre tilbud. Transport og administrasjon er ikke inkludert. Priseksempel: Maxi hardcover, 28 sider, normalpris 349 kr. Din rabatt på 349 kr gjelder din første bok, og det er ikke et krav at du bestiller med enn 1 bok. Du må gjerne legge til flere sider, endre størrelsen eller typen på boken, eller bestille flere bøker, du betaler kun tilleggssummen.

 

MÅNEDENS TIPS

DEKORER BOKEN DIN

Lag din egen bok akkurat slik du vil ha den. Dekorer boken din med bakgrunner, rammer, hjerter og mye annet.  Hvordan gjør jeg dette?

1. Gå til en nettside med gratis arkivbilder, for eksempel www.pixabay.com
2. Skriv inn det du søker etter, og last ned bildet til din datamaskin.
3. Last opp bildet (JPEG, minimum 300dpi), til bokkontoen din og dra/slipp det til ønsket sted i boken din.

Et tips: Hvis du ønsker en ramme eller bakgrunn, last opp bildet og gå til «Egendefinert bakgrunn», og dra/slipp bildet til en side i boken din.  Du kan deretter legge til en mal på samme side for å legge til tekst og andre bilder på toppen av bildet.

 

@hayley_20793

#SOLENTROSTORY

«Å se deg vokse er min største glede.

Vi lagde denne vakre fotoboken på Solentro, akkurat i tide til Freddie sin første bursdag. Jeg har tusenvis av bilder på mobilen min, men å se dem levendegjort i denne vakre boken er noe helt spesielt!

Boken har en fantastisk kvalitet, og den kan tilpasses akkurat slik du ønsker den. Prosessen er ekstremt enkel og leveringen er superrask.»

 
Trustpilot
Trustpilot
Trustpilot
 
Leveranser

Leveranser:
Normalt 1-2 uker

½ pris!

Bestill mer enn 1 eksemplar av samme bok*

Motta en gratis book

Motta en GRATIS bok: Inviter en venn**

 
Hampus Schildfat

Hampus Schildfat
Grunnlegger

Tobias Schildfat

Tobias Schildfat
Grunnlegger

Hilsener fra alle oss hos Solentro 💛

FØLG OSS PÅ

FacebookInstagramYouTube
 

Hos Solentro lager man sin egen bokfotobokfotoalbumbryllupsbokeksamensbok (yearbook), 
dåpsbokminnebokbloggbokavskjedsbok"min første bok" 
- enkelhet, kreativitet og skaperlyst er i fokus når du lager din egen bok.

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du er kunde eller har opprettet en konto hos Solentro

 

½ pris! Bestill mer enn 1 eksemplar av samme bok så får du alle etterfølgende bøker for halve prisen i samme bestilling! (OBS! Gjelder ikke BASIC hvor rabatten allerede er innregnet i mengdebestillingen.). Merk: Gjelder ikke bestillinger fra Solentro-appen.

** Anbefal oss til en venn, og så fort en av dem bruker din bonuskupong vil du få en gratis bok eller fotobok!* Klikk her for å invitere en venn! * Rabatten din har en verdi på 339 kr. Rabatten gjelder kun ved bestilling av bøker fra din konto, og kan ikke benyttes i kombinasjon med andre tilbud. Transport og administrasjon er ikke inkludert. Priseksempel: Maxi hardcover, 28 sider, normalpris 339 kr. Din rabatt på 339 kr gjelder din første bok, og det er ikke et krav at du bestiller med enn 1 bok. Du må gjerne legge til flere sider, endre størrelsen eller typen på boken, eller bestille flere bøker, du betaler kun tilleggssummen. Merk: Gjelder ikke bestillinger fra Solentro-appen.